ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Είμαι περήφανος για την ομάδα"

Αλεξανδρής: "Είμαι περήφανος για την ομάδα"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα του Άρη από τη Νίμπουργκ τόνισε ότι ο Άρης αποκτά χαρακτήρα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Άρης προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Νίμπουργκ, καθώς ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Τσεχίας με 78-72.

" Είμαι προβληματισμένος αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι η ομάδα αποκτάει χαρακτήρα, μαθαίνει εντός και εκτός έδρας να επιβάλλεις τις αρχές που θέλει στο παιχνίδι, στο θέμα άμυνας, της αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων", τόνισε αρχικά ο Αλεξανδρής και συνέχισε:

" Δεν είχα θυμό αλλά στεναχώρια από τα παιδιά. Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε ολιγωρίες, κακές άμυνες, παράβαση κανόνων και αρχών του παιχνιδιού μας.

Είναι ο τρίτος αγώνας που δεχόμαστε τρίποντο, παρότι λέμε ότι δεν πρέπει να δεχτούμε, πρέπει να τους οδηγήσουμε μέσα στο καλάθι. Κρατάμε τα 38 λεπτά όπου είχαμε καλή εμφάνιση αλλά θέλουμε να μεταφέρουμε στην ομάδα το πνεύμα του νικητή και να το έχουμε για 40 λεπτά.

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα, χτίζουν χαρακτήρα τώρα. Έχουμε απειρία, έχουμε βελτίωση σε τομείς δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη την προσπάθεια.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου ενώ χτίζουμε μία ομάδα η οποία τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πόσο παράξενο ακούγεται αυτό, όμως αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας".

Τέλος για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη και στην έδρα της Νίμπουρκ σχολίασε: " Δεν θέλω να παραλείψω ότι ήρθε κόσμος μέχρι και στην Τσεχία, από τον SUPER 3, Έλληνες από την Γερμανία.

Μας έδωσαν κουράγιο και θέλαμε να τους χαρίσουμε την νίκη. Μας άλλαξαν την διάθεση, μας έδωσαν ενέργεια αλλά τους στενοχωρήσαμε".

Γκίνζμπουργκ: "Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα"

Ο προπονητής της Νίμπουργκ, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ ανέφερε: " Παίξαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και εμείς είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μσας. Στο τέλος, διορθώσαμε κάποια πράγματα και μας βγήκε.

Κάποιες φορές μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά", και κατέληξε: "Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο για τη φετινή χρονιά που ήταν να περάσουμε στους 16 του Eurocup. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί ξέρω ότι έχουν μια δύσκολη χρονιά με πολλά παιχνίδια και δεν είναι καθόλου εύκολο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ