STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλεξανδρής: "Δεν χρειάζεται έπαρση"

Αλεξανδρής: "Δεν χρειάζεται έπαρση"

Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από την εικόνα των παικτών του στο ματς με το Μαρούσι. Λινάρδος: "Άντεξαν για όσο είχαν δυνάμεις"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του νικηφόρου αγώνα του Άρη με το Μαρούσι (79-71) στο Αλεξάνδρειο δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως δεν χρειάζεται έπαρση από τους παίκτες του και ότι όλες οι ομάδες χρειάζονται τον απαιτούμενο σεβασμό.

"Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Δήλωσα και πριν από το παιχνίδι ότι υπάρχει σεβασμός για όλες τις ομάδες και πως δεν χρειάζεται έπαρση", σχολίασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και συνέχισε:

"Είχα πει στον συνεργάτη μου ότι κάναμε το πιο εύκολο scouting λόγω των περιορισμένων λύσεων του αντιπάλου. Περιμέναμε τη ζώνη, παρόλο αυτά δεν σταθήκαμε σε αποδόσεις που είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Τέλος καλό, όλα καλά. Προχωράμε, έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα. βουνό και περιμένουμε να έρθουν τα παιδιά που λείπουν για να ανταποκριθούν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τον περιμένουμε να έρθει να μας στηρίξει στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Η κίνηση της ΚΑΕ με το κοινό εισιτήριο είναι γενναία. Τα οκτώ ευρώ είναι μια μπύρα να πιεις σε ένα μπαράκι. Θέλω να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Και το πρόγραμμα βολεύει ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο"

Σχετικά με το αν ήταν ατομικό το παιχνίδι κάποιων παικτών του απάντησε: "Ήταν κάποιες επιθέσεις τραβηγμένες. Δεν ήταν ατομιστές κάναμε 14 ασίστ απέναντι στη ζώνη και είναι δύσκολο να βγάλεις συνεργασίες απέναντι σε ομάδα που παίζει ζώνη σαραντάλεπτα. Μας είχαν διαβάσει καλά κι όταν δεν έχεις παίκτη μέσα στη ρακέτα, δυσκολεύεσαι.

Το site του Eurocup λέει ότι ο Άρης θα είναι προβλέψιμος στο παιχνίδι του. Κι επειδή μας έπαιξαν και οι Λιθουανοί, δεν αποκλείω να παίξουν ζώνη οι αντίπαλοι. Εμείς κάναμε μια προετοιμασία και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε".

Σε ερώτηση για την πρόσφατη αποχή των παικτών του την περασμένη Παρασκευή απάντησε: "Ήταν μια ενέργεια των παιδιών, πήραν τις διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο και συνεχίζουμε. Δεν έχω καμία εικόνα αν προκάλεσε κινητοποίηση".

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Κερούς επισήμανε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλός μας ήρθε για να μας κερδίσει. Είχαμε συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ένας εκπληκτικός σουτέρ (σ.σ. Κόμματος) από τον αντίπαλο μας προκάλεσε μεγάλες ζημιές".

Σε ερώτηση για την θεαματική βελτίωση που παρουσιάζει απάντησε: "Κάθε μέρα, για μένα, είναι μια ευκαιρία για να βελτιωθώ. Ξέρω όμως ότι θα πρέπει να γίνω ακόμη καλύτερα Αυτό μου υπενθυμίζει καθημερινά ο προπονητής μου και μου λέει ότι το παν στο μπάσκετ δεν είναι το σκορ, αλλά η συνολικά εικόνα.

Είμαστε τυχεροί που παίζουμε σε μια ομάδα την οποία πιστεύουμε πάρα πολλά. Και ο πρόεδρος μου λέει συνέχεια 'μην κοιτάς το παρόν και να μην κάνεις βήματα προς τα πίσω, αλλά να κοιτάς το μέλλον".

Κι όσο για το ότι ήταν το καλύτερό του παιχνίδι στην Ελλάδα παρενέβη ο Αλεξανδρής υποστηρίζοντας ότι: "Όταν πρωτοήρθε έκανε 24 λάθη κι έβαζε 2 πόντους. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δουλεύει και προοδεύει. Τον στηρίζουμε όλοι και περιμένουμε να συνεχίσει έτσι. Απάντησα εγώ για τον Σέρχιο".

Λινάρδος: "Όσο είχαν δυνάμεις άντεξαν τα παιδιά"

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Λινάρδος στάθηκε στην αρχή στο γεγονός ότι απέναντι του στον πάγκο του Άρη, βρέθηκαν δύο άνθρωποι (Αλεξανδρής, Μανωλόπουλος) με τους οποίους έχει συνεργαστεί:

"Νιώθω λίγο περίεργα γιατί στον αντίπαλο είναι δύο άνθρωποι με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν συμπαίκτης μου και επί εποχής του το Μαρούσι έκανε σπουδαία πράγματα. Όταν κοντράρεσαι με αυτούς τους ανθρώπους όσο κι αν θέλεις να τους κερδίσεις, υπάρχει ένα αλλά.

Το Μαρούσι περνάει πλέον πολύ δύσκολες στιγμές. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης. Του εύχομαι να προοδεύσει στην Ευρώπη γιατί θεωρώ ότι εκεί έχει την μεγάλη ευκαιρία".

Όσο για την εικόνα της ομάδας του δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όσο είχαν δυνάμεις, άντεξαν. Εμείς δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν γιατί όταν χάνεις 6-8 πόντους ξέρεις ότι θα μπορούσες να είχες κερδίσει. Ελπίζω απέναντι στην Δράμα να έχουμε κι άλλους παίκτες στη διάθεσή μας.

Η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί, γιατί καλείται να τακτοποιήσει χρέη παλιών διοικήσεων. Δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει η οικογένεια Βωβού. Εμείς δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε".

Τέλος, ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης υπογράμμισε: "Λίγο πολύ ξέρετε όλοι τη κατάσταση στο Μαρούσι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα για τη νίκη. Κατά 95% βγάλαμε στο γήπεδο όσα μας είπε ο προπονητής, αλλά μετά από ένα σημείο μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ