ΟΠΑΠ FINAL 8

Αλεξανδρή: "Είμαστε ο Παναθηναϊκός και διαχειριζόμαστε την πίεση, δεν υποτιμάμε κανέναν"

Αλεξανδρή: "Είμαστε ο Παναθηναϊκός και διαχειριζόμαστε την πίεση, δεν υποτιμάμε κανέναν"
INTIME SPORTS

Τόσο η Διονυσία Αλεξανδρή, όσο και Αντριγιάνα Τσβίτκοβιτς μίλησαν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και αναφέρθηκαν αφενός στον μεγάλο αγώνα και αφετέρου στην διεξαγωγή των τελικών ανδρών και γυναικών την ίδια ημέρα και στο ίδιο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες στον τελικό του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Γυναικών (18/2, 13:30, COSMOTE TV, LIVE από το SPORT24) που θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια" την ίδια ημέρα με τον τελικό των ανδρών. Το "τριφύλλι" ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με την Διονυσία Αλεξανδρή να δηλώνει αναφορικά με την ετοιμότητα της ομάδας της:

"Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και οι ομάδες που φτάνουν εκεί είναι δυνατές. Πάμε να κερδίσουμε, αλλά δεν υποτιμάμε κανέναν. Είμαστε Παναθηναϊκός κι έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε την πίεση, αλλά σίγουρα σε έναν τελικό υπάρχει πάντα άγχος. Προσπαθούμε να εμψυχώσουμε η μία την άλλη. Οι Εσπερίδες είναι μια ομάδα που αλλάζουν συνεχώς άμυνες, οπότε πρέπει να είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθουμε" τόνισε ενδεικτικά, για να αναφερθεί και στο γεγονός της διεξαγωγής των τελικών τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών την ίδια ημέρα και στο ίδιο γήπεδο:

"Είναι κάτι που βοηθά την προβολή του μπάσκετ Γυναικών. Καλό πάντως θα ήταν να προβαλλόταν το παιχνίδι σε ένα ελεύθερο κανάλι. Το γεγονός ότι γίνεται την ίδια μέρα ο τελικός των Ανδρών, σημαίνει ότι θα υπάρχει στο γήπεδο και κάποιος κόσμος για μας" εξήγησε η Διονυσία Αλεξανδρή.

Τη δική της οπτική γωνία μοιράστηκε και η Αντριγιάνα Τσβίτκοβιτς, επισήμανε τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός: "Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά όλη την εβδομάδα. Είμαστε έτοιμες για τον αγώνα και ήρθαμε σήμερα για να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές, αποφορτιστήκαμε λίγο στο τέλος της προπόνησης και πάμε αύριο για τη νίκη. Κανένας αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμάται και θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά και με συγκέντρωση για 40 λεπτά. Θα κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας αν επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και ακολουθήσουμε το πλάνο μας"

Η αθλήτρια των πράσινων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην διεξαγωγή των δύο τελικών στα "Δύο Αοράκια", με μερικές ώρες διαφορά: "Είναι κάτι φανταστικό. Ελπίζω και η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού να είναι στον τελικό. Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας" κατέληξε η Τσβίτκοβιτς.

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ