ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

"Αισχύλεια" με ΑΕΚ και Κολοσσό

"Αισχύλεια" με ΑΕΚ και Κολοσσό

Για ακόμα μία σεζόν τα Αισχύλεια θα παίξουν μπάσκετ. Στο κλειστό της Ελευσίνας εκτός του διοργανωτή, Πανελευσινιακού το παρών θα δώσουν η ΑΕΚ και ο Κολοσσός Ρόδου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια του φεστιβάλ των "Αισχυλείων" που διοργανώνει ο δήμος Ελευσίνας, θα λάβει χώρα και τουρνουά μπάσκετ με τον τοπικό Πανελευσινιακό να είναι ο οικοδεσπότης. Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και τον Κολοσσό Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα ο Πανελευσινιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό για τα "Αισχύλεια" την Τετάρτη (1/10) στις 17.00 κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 2/10) θα παίξει με τον Κολοσσό Ρόδου. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος τα "Αισχύλεια" αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο της Ελευσίνας να βρεθεί κοντά στην ομάδα της πόλης του και να δείξει έμπρακτα ότι για ακόμα μία σεζόν το κλειστό της "Γούβας" δεν θα αποτελεί εύκολη υπόθεση για κανένα αντίπαλο. Η είσοδος για ακόμα μία χρονιά θα είναι ελεύθερη για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ