NBA

Αγωνία στο ΝΒΑ, αποφασίζει πιθανότατα απόψε ο Ντράμοντ

Ο Αντρέ Ντράμοντ σε στιγμιότυπο από αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ο Αντρέ Ντράμοντ σε στιγμιότυπο από αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς 2021 AP PHOTO/TONY DEJAK

Την απόφαση του Αντρέ Ντράμοντ, που ίσως "σκάσει" στη διάρκεια της αποψινής βραδιάς, περιμένουν όλες οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στο ΝΒΑ, με τους Σέλτικς και τους Λέικερς να λέγεται πως είναι τα φαβορί για τον 27χρονο σέντερ.

Στα 27 του, με εννέα σεζόν επαγγελματικής καριέρας, ο Αντρέ Ντράμοντ πλησιάζει τα πιο παραγωγικά του χρόνια. Το γεγονός ότι είναι free agent δεν λέει πολλά, καθώς οι Καβαλίερς προτίμησαν τον νεαρότερο και πιο φθηνό Τζάρετ Άλεν, με αποτέλεσμα ο ύψους 2μ.08 σέντερ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όλο το ΝΒΑ να κρατά την ανάσα του για να μάθει ποια ομάδα θα εκτοξεύσει τις πιθανότητές της για να φτάσει φέτος μέχρι το τέλος του δρόμου.

Λέικερς και Σέλτικς λέγεται πως είναι τα φαβορί για να αποκτήσουν τον Ντράμοντ, έναν από τους κορυφαίους ριμπάουντερ στην ιστορία του αθλήματος, με τους Νικς να τον ονειρεύονται και να έχουν και εκείνοι πιθανότητες για το "μεγάλο κόλπο". Ο 27χρονος ψηλός βρέθηκε στο στόχαστρο κι άλλων οργανισμών, Χιτ και Νετς επίσης ενδιαφέρθηκαν -όπως ενδιαφέρονται για κάθε αξιόλογο αθλητή εδώ και αρκετούς μήνες- ωστόσο ο Ντράμοντ φαίνεται πως θα βρεθεί είτε στη Βοστώνη, είτε στο Λος Άντζελες.

Με 14.6 πόντους, 13.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά 30.9 λεπτά σε 624 αγώνες στο ΝΒΑ και με 17.5 πόντους, 13.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.2 μπλοκ ανά 28.9 λεπτά σε 25 αγώνες της τρέχουσας περιόδου, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για να πεισθεί κάποιος ότι ο Ντράμοντ είναι όντως ικανός για να εκτοξεύσει όποια ομάδα τον βάλει στο ρόστερ της. Θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, είναι όμως ένας εκ των κορυφαίων σέντερ στη Λίγκα και το γεγονός ότι βρέθηκε στη "δεξαμενή" των free agents θα εξελιχθεί σε δώρο για όποιον τον πείσει να τον βοηθήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Photo credits: 2021 AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ