ΕΣΚΑ

Άγιος Στέφανος - Μελίσσια όπως Ρεάλ - Εφές: Ματς στην ΕΣΚΑ κρίθηκε στην 4η παράταση και ολοκληρώθηκε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

Μπασκέτα και μπάλα
Μπασκέτα και μπάλα EUROKINISSI

Ένα τρελό παιχνίδι διεξήχθη στην Α' ΕΣΚΑ ανάμεσα σε Άγιο Στέφανο και Μελίσσια, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην τέταρτη παράταση, ξυπνώντας μνήμες από το πρόσφατο Ρεαλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές στην EuroLegaue.

Ένα απίθανο παιχνίδι που δεν τελείωνε ποτέ έλαβε χώρα στον Άγιο Στέφανο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και των Μελισσίων, καθώς ο αγώνας οδηγήθηκε σε τέσσερις παρατάσεις για να χαμογελάσουν στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι με 98-97.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ξύπνησε μνήμες από το πρόσφατο ματς μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αναντολού Εφές για την EuroLeague, όπου οι Ισπανοί πανηγύρισαν στην τέταρτη παράταση με 130-126.

Ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ έκανε τζάμπολ στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/1) και όταν ολοκληρώθηκε η μέρα είχε αλλάξει, καθώς το ματς τελείωσε περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Οι συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, διότι το κρύο ήταν τσουχτερό και δεν υπήρχε θέρμανση στο κλειστό για να ζεστάνει τους παίκτες, τους προπονητές και τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο.

Η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, κάτι το οποίο αποδεικνύει και το χιονόνερο που έπεφτε την ώρα του αγώνα. Ευτυχώς δεν υπήρξε χιονόπτωση, η οποία θα έκανε δύσκολη τη ζωή των αθλητών και των προπονητών κατά την επιστροφή τους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το κλειστό μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 63-63, η πρώτη παράταση με 73-73, η δεύτερη με 80-80, η τρίτη με 88-88, ενώ η τέταρτη και τελευταία έληξε με το τελικό 98-97 υπέρ των μελισσίων σε ένα ματς - μαραθώνιο.

TAGS ΕΣΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ