ΜΑΡΟΥΣΙ

Αγιασμός και αναχώρηση

Αγιασμός και αναχώρηση
ομαδικη πανηγυρικο

Αγιασμό αναγκάστηκαν να κάνουν στο Μαρούσι την Τρίτη μετά τις τόσες ατυχίες που έχουν χτυπήσει την ομάδα

Το "παρών" στο κλειστό του Αγίου Θωμά έδωσε τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αλεξανδρής όσο και οι τραυματίες Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλος και Κουμπούρας που δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τον Άρη την Τετάρτη (16:30).
Απών ήταν ο Λιβόν Κένταλ που προετοιμάζεται γιατί την Τετάρτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην αριστερή ποδοκνημική από τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Χόμαν, Μαυροειδής και Μπατής που αντιμετώπιζαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Γυμνάστηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη.

Στην αναμέτρηση αναφέρθηκε ο τεχνικός των "κίτρινων": " Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρώτα και πάνω απ' όλα γιατί ο Άρης είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Είναι αυτονόητο ότι η αναμέτρηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε στην αρχή της σεζόν για την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας γιατί οι συνθήκες αυτή την εποχή είναι τελείως διαφορετικές".

"Και γιατί ο αντίπαλος έκανε αλλαγές, τόσο σε επίπεδο προπονητικού τιμ όσο και επίπεδο υλικού , αλλά κι εμείς δεν θα έχουμε στην διάθεσή μας τρεις παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε εκείνα τα ματς. Ανεξάρτητα αν η κλήρωση έδειξε ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι φαβορί να διεκδικήσουν ξανά το τρόπαιο, εμείς δεν επιλέγουμε παιχνίδια ή διοργανώσεις. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ ο στόχος μας είναι η νίκη , οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αντίπαλός μας

".

Το βράδυ της Τετάρτης φτάνει στην Αθήνα το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Στέφαν Νατζφεϊ, ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις την Πέμπτη.

Τέλος, η Ευρωλίγκα απέστειλε συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την άρτια διοργάνωση της ημέρας που ήταν αφιερωμένη στα Special Olympics στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ.








TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ