ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγέλου: "Περίοδος προσαρμογής"

Αγγέλου: "Περίοδος προσαρμογής"
Αγγέλου INTIME SPORTS

Τον φετινό Ολυμπιακό παρουσίασε μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Πειραιά δεν έχει φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, αφού εξακολουθεί να διανύει περίοδο προσαρμογής.

" Ο φετινός Ολυμπιακός χτίζεται και δημιουργείται πάνω στην προπονητική φιλοσοφία του κυρίου Ίβκοβιτς, ο οποίος έχει σαν στόχο τρεις βασικούς άξονες: ομαδικότητα, άμυνα, ταχύτητα αντίδρασης και εκτέλεσης στην επίθεση", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

" Δεν έχουμε φτάσει ακόμα την απόδοσή μας σε ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Βέβαια, αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού για τις ομάδες της Ευρωλίγκα το διάστημα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου είναι περίοδος προσαρμογής.

Σχολιάζοντας την ήττα από τη Ρεάλ είπε: "Στις αιτίες της ήττας αναφέρθηκε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου. Στο μπάσκετ το απρόοπτο είναι κανόνας. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε και η ομάδα θα φροντίσει να μην επαναληφθεί".

" Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό της Ευρωλίγκα, όπως μας τόνισε ο έμπειρος προπονητής: "Το επίπεδο των αντιπάλων μας μέχρι τώρα δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με αυτό της Ευρωλίγκα. Και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχουμε χρειάζεται σοβαρότητα και επαγγελματισμός για να αναδειχθεί η ποιότητα που έχει το ρόστερ της ομάδας μας".

Κλείνοντας μίλησε για την αυριανή αντίπαλο των Πειραιωτών, Μπάμπεργκ: " Έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα με αποκορύφωμα το παιχνίδι στη Ρεάλ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να ελέγχει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ