ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγέλου: "Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος"

Αγγέλου: "Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος"

Τι δήλωσαν Βαγγέλης Αγγέλου και Σούλης Μαρκόπουλος μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου που βρήκε θριαμβευτές τους κίτρινους

" Δεν έχει σημασία πως ξεκινάει μία ομάδα το παιχνίδι, υπάρχουν στην πορεία στρεσογόνεις καταστάσεις. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Δράμα τώρα, η Δράμα δεν είχε παιχνίδι Κυπέλλου, πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά αυτό το ματς.

Μου είχε πει ο Γαλιλαίος (σ.σ. μέλος του τεχνικού τιμ) ότι ο καλός παίκτης ξεχωρίζει από το ότι ξεχνάει αμέσως την νίκη", είπε αρχικά ο προπονητής του Αρη και πρόσθεσε:

" Αφιερώνουμε τη νίκη στην μητέρα του Σάββα Καμπερίδη, που χάθηκε όταν ήμασταν στην προετοιμασία".

Κατέληξε λέγοντας: " Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος, κάνει μία προσπάθεια να αλλάξει τελείως το παιχνίδι του. Προσπάθησε να βρει λύσεις από το πικ εν ρολ και μοιραία το βάρος έπεσε στον Χαραλαμπίδη, αλλά σήμερα δεν ήταν στην μέρα του. Ελέγξαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να το ελέγξουμε πιο εύκολα".

Αγγέλου: "Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος"

Μαρκόπουλος: "Δείξαμε αδυναμίες στην επίθεση"

" Ο Αρης ήταν καλύτερος. Εμείς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το στρες που δημιούργησε αυτό το παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: " Μετά την απομάκρυνση του Πέιν λόγω τραυματισμού δείξαμε αδυναμίες στην επίθεση. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο με δεύτερες προσπάθειες κι αυτό ήταν αρνητικό, είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Αρνητικό επίσης ήταν ότι οι σέντερ φορ τραβήχτηκαν πολύ πίσω και δώσαμε στους αντιπάλους πόιντ γκαρντ την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της ρακέτας. Μία ομάδα χρειάζεται υπομονή, με 63 πόντους στην έδρα σου είναι δύσκολο να κερδίσεις. Νομίζω το παιχνίδι κρίθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία".

Για την πρόωρη αντικατάσταση του Πέιν: " Εκανε δύο φάουλ, εξάλλου δεν μπορεί να παίξει 40 λεπτά".

Για τις αντιδράσεις του κόσμου στο τέλος: " Κάθε φίλαθλος θέλει να κερδίζει η ομάδα του, από εκεί και πέρα όταν δεν βλέπει μέσα στο γήπεδο αυτό που θέλει, αντιδρά".

Για τον τραυματισμό του Πέιν: " Δεν ξέρω ακόμη, δεν είμαι γιατρός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ