EUROLEAGUE

Αγγέλου: "Η ομαδικότητα και ο Λο"

Αγγέλου: "Η ομαδικότητα και ο Λο"
INTIME SPORTS

Στην ομαδικότητα του Ολυμπιακού, αλλά και την βοήθεια του Έισι Λο οφείλεται η νίκη επί της Σιένα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Η ομαδικότητα και η βοήθεια από τον Έισι Λο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα στην Ιταλία.

" Η ομάδα έχει δεχτεί κριτική γιατί χάνει τις διαφορές στο τέλος, αλλά αυτή τη φορά ελέγξαμε το ματς με την άμυνα και τις καλές επιθέσεις", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

" Η νευρικότητα ήταν από τις αιτίες που το παιχνίδι δεν το ελέγχαμε μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Όμως η ενέργεια και η ομαδικότητα της ομάδας μαζί με τη βοήθεια του Λο ήταν καθοριστικά στοιχεία για τη νίκη. Η ενέργεια της ομάδας σε αυτό το βάθος της σειράς μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η ομάδα χρειαζόταν έναν ακόμη παίκτη δίπλα στον Σπανούλη για να παίρνει καλές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία.

Είδαμε πόσο σημαντικός ήταν στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό και τη Γαλατάσαραϊ, αλλά και πόσο έλειψε από τον τελικό του Κυπέλλου. Έχει βοηθήσει πολύ και ο Ντόρσεϊ στην άμυνα, αλλά και ο Πρίντεζης. Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Είναι φανερά τα δυνατά και αδύνατα σημεία κάθε ομάδας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί και πέρυσι είχαμε κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι και η Σιένα μετά αντέδρασε. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς σαν ένα δεκάλεπτο ενός αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ