ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Aγγελόπουλος: "Να συνέλθετε"

Aγγελόπουλος: "Να συνέλθετε"
πίτα

Το μεσημέρι της Τρίτης η ΚΑΕ έκοψε την πίτα της και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζήτησε ανάκαμψη

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ μιλώντας στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες αφού έδωσε της απαραίτητες ευχές, αναφέρθηκε στις άσχημες εμφανίσειςς των "ερυθρολεύκων" στα τελευταία παιχνίδια.
" Καλή χρονιά σ’ όλους αν και τα έχουμε ξαναπεί, αλλά σήμερα τα ορίζει η περίσταση. Ξέρετε μάλλον όλοι ότι έχουμε από τα ψηλότερα μπάτζετ της Ευρώπης. Το τρίτο κατά σειρά αν υπολογίσουμε και τις μετεγγραφές των Τεόντοσιτς, Μαυροκεφαλίδη και Βασιλειάδη.

Όλα τα προβλήματά σας είναι λυμένα, έχουμε μεν απουσίες σημαντικές και τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να αγωνιούμε όλοι για το αν θα κερδίσουμε τους Πολωνούς και το Ρέθυμνο. Πρέπει να συνέλθετε γρήγορα γιατί μπορούμε ακόμα να τερματίσουμε δεύτεροι. Είναι δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο. Να κερδίσετε τη Ζαλγκίρις και μετά να τρέξετε να κερδίσετε τη Σιένα με 18 πόντους.

Στο Τοπ-16 πρέπει να σπάσουμε το λιγότερο δυο έδρες, αλλά δείξατε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία πέντε χρόνια και την πατήσατε. Να γίνει η αρχή με Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ