ΑΕΚ

Αγγελόπουλος για το Final Eight του BCL: "Ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πιέζει η ΑΕΚ για να διεξαχθεί με κόσμο το Final Eight του Basketball Champions League, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δηλώνει πως στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν και καμπίνες απολύμανσης.

Ό,τι περνάει από το χέρι τους για να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο Final Eight του Basketball Champions League κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, να εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel το παράπονό του για τα άδεια γήπεδα.

" Θέλουμε κόσμο στη διοργάνωση. Υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς. Όταν ο κόσμος μπορεί να πάει ελεύθερα παντού, στις καφετέριες και τους αντίστοιχους χώρους, γιατί να μη μπορεί να πάει στο γήπεδο; Εμείς έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρχουν καμπίνες απολύμανσης στη διάρκεια του Final Eight" ήταν το σχόλιό του, την ώρα που η Ελλάδα έγραψε την Πέμπτη (10/9) ρεκόρ με 372 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Οι παράγοντες της ΑΕΚ συνεχίζουν να πιέζουν ώστε να υπάρξει έστω και μικρός αριθμός θεατών στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, την απόφαση όμως θα την πάρουν οι αρμόδιες αρχές που θα κρίνουν την πορεία της πανδημίας, τον βαθμό επικινδυνότητας και αρκετούς ακόμη παράγοντες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ