ΑΕΚ

Αγγελόπουλος: "Είμαι υπερήφανος για τους αθλητές μας, θα τα ξεπεράσουμε όλα"

Ο Μάκης Αγγελόπουλος
Ο Μάκης Αγγελόπουλος EUROKINISSI

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την συνάντηση με τους παίκτες της ΑΕΚ δήλωσε υπερήφανος για τους αθλητές της ομάδας, ενώ τόνισε πως οποιαδήποτε προβλήματα έχουν προκύψει θα αντιμετωπιστούν.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελοπουλος συναντήθηκε με τους παίκτες της ΑΕΚ το Σάββατο (29/5) και μίλησε μαζί τους για το θέμα των οφειλών που οδήγησε σε αποχή από τις προπονήσεις.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης" δήλωσε υπερήφανος για την υπερπροσπάθεια των παικτών της ομάδας, ενώ τόνισε πως όσα προβλήματα προέκυψαν θα αντιμετωπιστούν.

Συγκεκριμένα, ο κ.Αγγελόπουλος, έδωσε σήμερα (29/5) κάποιες εγγυήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων, με κάποιους παίκτες να δείχνουν θετική διάθεση, ενώ κάποιοι άλλοι ζήτησαν μια μέρα διορία πριν απαντήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας για την εφετινή υπερπροσπάθεια, για την εφετινή τους ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, τραυματισμούς/ασθένειες, «όργιο» διαιτησίας, λοιπές αδικίες κλπ. Έδωσαν και την ψυχή τους, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές και αξιακές τους ικανότητες. Είμαι υπερήφανος, είμαστε υπερήφανοι, γι’ αυτούς. Έδωσαν 120% των δυνάμεών τους, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους μας.

Όπως είμαστε υπερήφανοι και για τους προπονητές, τα στελέχη μας, και για όλο το προσωπικό της ΚΑΕ για όσα πάντα έκαναν, για όσα κάνουν. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για όσα δεν επιτεύχθησαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και της «εν γένει» δύσκολης φάσης, ανοικτά ζητήματα που προέκυψαν από τη χρηματοδότηση του F8 του BCL, και τη χρηματοδότηση του νέου μας γηπέδου, δεν μας βοήθησαν. Θα τ’ αντιμετωπίσουμε.

Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσουμε-θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του.

Θα τα ξεπεράσουμε όλα... Εμείς δεν κρυφτήκαμε. Εμείς δεν φύγαμε. Είμαστε ΕΔΩ. Παλεύουμε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι εκ των οπαδών της ομάδας μας, με εκατοντάδες μηνύματά τους εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν. Κάποιοι εξ αυτών αγοράζοντας και μετοχές. Θεωρώ, ωστόσο, ότι δεν είναι τίμιο να συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο σε μία ζημιογόνο εταιρία και ειδικά σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για την κοινωνία μας. Δεσμεύομαι, όμως, ότι σύντομα, όταν και θα τροχοδρομήσουμε την «απογείωση» της εταιρίας, θ’ ανταποκριθούμε στην επιθυμία τους. Τότε, λοιπόν, θα πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ