ΙΚΑΡΟΣ

Αγγελόπουλος: "Αθλητισμός και παιδεία"

Αγγελόπουλος: "Αθλητισμός και παιδεία"
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της τελετής λήξης του τουρνουά «Ανδρέας Μιαούλης», ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρης Αγγελόπουλος μίλησε για την επιτυχία του 1987 αλλά και την λύση που θα δοθεί στο μέλλον από τον αθλητισμό και την παιδεία

Ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος μίλησε για την επιτυχία που έφερε το 1987 το μπάσκετ στη χώρα μας και αναφέρθηκε στους Νίκο Γκάλη και Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

"Είναι πολλοί οι παράγοντες από το 87 μέχρι σήμερα που ανέβασαν το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ τόσο ψηλά. Πολλοί άνθρωποι έχουν βάλει ένα μικρό λιθαράκι. Οι 2 κυριότεροι οι οποίοι πράγματι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ είναι ο Νίκος Γκάλης και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, στο πρόσωπο των οποίων πρέπει να δείχνουμε τεράστιο σεβασμό.Ο Νίκος Γκάλης είναι για μένα ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών και όλων των αθλημάτων".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του Ικάρου Καλλιθέας: "Ο βασικός μας στόχος είναι να προσελκύουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, διότι σε αυτά βρίσκεται η πεμπτουσία του μπάσκετ. Έτσι θα μπορέσουμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα και παράλληλα να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, να στραφούν στον δρόμο του αθλητισμού. Η παρουσία μας στην Α1 δεν αποτελεί αυτοσκοπό, καθώς προέκυψε στην πορεία για τον σύλλογο μας. Βασική μας επιδίωξη είναι να επενδύουμε στα μικρά παιδιά".

Στον επίλογο του τόνισε πως... "Αθλητισμός, πολιτισμός και παιδεία είναι η μόνη λύση στο ΔΝΤ και στα δεινά του τόπου. Με βάση αυτά θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη του τόπου".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ