ΟΠΑΠ FINAL 8

Αγγελόπουλοι: "Αποδείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα, πάμε μαζί μέχρι τέλους"

Αγγελόπουλοι: "Αποδείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα, πάμε μαζί μέχρι τέλους"
PRINTSCREEN

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και τόνισαν πως θα συνεχίσουν μαζί μέχρι τέλους.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 12ο Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ στην ιστορία του, επικρατώντας του Παναθηναϊκού AKTOR με 69-58 στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Αμέσως μετά τους πανηγυρισμούς και τη στέψη, το γιορτινό κλίμα μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια του κλειστού "Νέα Αλικαρνασσός", με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλούν προς τους παίκτες.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τονίζοντας: "Πήρατε το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο, γράψατε ιστορία. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε δυνατά στη EuroLeague".

Τη σκυτάλη εν συνεχεία πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λέγοντας "Συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε υπερηφανους και ευτυχισμένους. Ζούμε μαγικές στιγμές μαζί σας, τις καλύτερες της ζωής μας. Αποδείξατε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα και θα πάμε μαζί μέχρι τέλους"

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ