EUROLEAGUE

Αγαδάκος: "Υπομονή σε όλες τις φάσεις"

Αγαδάκος: "Υπομονή σε όλες τις φάσεις"
Αγαδάκος

"Να μην καταθέσουμε τα όπλα", είπε ο Λάζαρος Αγαδάκος, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το παιχνίδι μοιάζει βγαλμένο από το παρελθόν όταν τη δεκαετία του 1980 οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, κρατούσαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Πλέον στόχος των "κιτρίνων" είναι να επαναλάβει μία από τις μεγάλες εμφανίσεις του και τώρα, για να φύγει με το "ροζ φύλλο" αγώνα από τη "Νόκια Αρίνα".
Στο ταξίδι της ομάδας προς το Ισραήλ, υπήρξε καθυστέρηση μίας ώρας αφού η πτήση που θα την μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ξεκίνησε τελικά στις 23:20. Έτσι, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, έφτασαν στο ξενοδοχείο που θα τους φιλοξενήσει στο Τελ Αβίβ, στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το βράδυ της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Άρη στη "Νόκια Αρίνα" (όπως έχει μετονομαστεί πλέον το Γιάντ Ελιάου) και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης, από τις 10:30 ως τις 11:30.

Αγαδάκος: " Να μείνουμε κοντά στο σκορ"
Την αισιοδοξία του για την έκβαση της αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξέφρασε ο Λάζαρος Αγαδάκος, που τόνισε ότι αν η ομάδα του μείνει κοντά στο σκορ έχει τα φόντα για πάρει το "διπλό" στη δύσκολη έδρα των Ισραηλινών.

" Η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα ειδικά όταν αγωνίζεται μέσα στην έδρα της. Πρόκειται για έναν σύλλογο με πολύ μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα και έχει συμμετάσχει αρκετές φορές σε τελικούς της διοργάνωσης", είπε ο Έλληνας σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι οι παίκτες του Άρη πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους καθόλη τη διάρκεια του ματς: " Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και για μας αποτελεί μεγάλη πρόκληση να παίζουμε σε μια έδρα όπως είναι το "Γιαντ Ελιάου". Επιβάλλεται επίσης να έχουμε υπομονή σε όλες τις φάσεις της αναμέτρησης. Ακόμα και αν βρεθούμε πίσω στο σκορ δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να καταθέσουμε τα όπλα. Με σωστή δουλειά, αλλά και την καθοδήγηση του κόουτς θα πρέπει να ανακάμψουμε και να διεκδικήσουμε στα ίσα τη νίκη".

"Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα παλέψουμε σκληρά δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Εξάλλου αυτό που έχω εισπράξει από τις φετινές εμφανίσεις της Μακάμπι είναι ότι αν βρίσκεσαι κοντά της στο σκορ, τότε μπορείς να την κερδίσεις. Εφόσον το πετύχουμε πέρα από την ευχαρίστηση που θα εισπράξουμε, θα έχουμε κάνει παράλληλα και ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση μας στους "16" της Ευρωλίγκα

".

" Χρόνια πολλά Σάββα"
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται οι θερμότερες ευχές στον Σάββα Ηλιάδη, για την ονομαστική του εορτή, φιλοξενήθηκε στο site της ΚΑΕ: " Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Σάββας Ηλιάδης που δέχθηκε τα "χρόνια πολλά" από τους συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας".

"Όλοι μας στην οικογένεια του Άρη ευχόμαστε ολόψυχα στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας υγεία, ευημερία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

".












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ