ΑΡΗΣ

Αγαδάκος: "Ευχαριστούμε τον Τσαλδάρη"

ΑΡΗΣ - ΜΠΝΕΙ ΧΑΣΑΡΟΝ / EUROCUP
Αγαδάκος ;M&

Το εγκώμιο του Δημήτρη Τσαλδάρη για το νικητήριο καλάθι επί της Τουρκ Τέλεκομ έπλεξε ο Αγαδάκος

Ο σέντερ του Άρη αναφέρθηκε επίσης στην δική του εμφάνιση και τους πανηγυρισμούς του, στην μέχρι τώρα πορεία του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα ενώ ακόμη επισήμανε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αξίζει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα.
" Έχουμε νοοτροπία νικητή"
" Δουλεύουμε πολύ καλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μας και δεν είναι τυχαία η πορεία μας. Σε κάθε εμφάνισή μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας τα δίνουμε όλα για την νίκη γιατί αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ όπου παρά τις απουσίες των Ηλιάδη και Νέλσον πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είμαστε μία ομάδα συνόλου που έχει μάθει να καλύπτει τα οποιαδήποτε κενά", τόνισε ο Αγαδάκος σε δηλώσεις του στον EXTRA Sport για την νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ και πρόσθεσε εν όψει και του παιχνιδιού της προσεχούς Τρίτης (16/12) στην Άγκυρα ότι: " Πρόκειται για μία καλή ομάδα και με πλούσιο ρόστερ. Πλέον όμως μετά το παιχνίδι στην έδρα μας που την κερδίσαμε ξέρουμε τι μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα στην Άγκυρα σε ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα του οποίου ίσως και να κριθεί και η πρώτη θέση του ομίλου".

" Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί"
Σε ερώτηση για τους δικούς του πανηγυρισμούς ο σέντερ του Άρη σχολίασε: " Παίζαμε με μία τουρκική ομάδα και είχαμε έναν λόγο παραπάνω να θέλαμε την νίκη αλλά και για να συνεχίσουμε το σερί της ομάδας απέναντι σε τουρκικές ομάδες. Σίγουρα πάντως αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οι φίλαθλοί μας θα ήταν πολύ περισσότεροι στις κερκίδες".

" Ευχαριστούμε τον Τσαλδάρη"
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Τσαλδάρη να πάρει πάνω του την κρίσιμη επίθεση στο 75-75 και να διαμορφώσει με δικό του δίποντο το 77-75 που ουσιαστικά έδωσε την νίκη στον Άρη επί της Τουρκ Τέλεκομ ο Αγαδάκος τόνισε: " Ο Τσαλδάρης έχει την στόφα ενός πολύ μεγάλου παίκτη. Είχε την ψυχραιμία να πάρει το συγκεκριμένο σουτ και δικαιώθηκε. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης του και τον ευχαριστώ όπως και όλοι μας στην ομάδα που ευστόχησε και έδωσε σε όλους μας και τους φιλάθλους μας χαρά".

" Ο Άρης αξίζει να είναι στην Ευρωλίγκα"
Όσο για την συνέχεια της χρονιάς; Ο σέντερ του Άρη τόνισε: " Δεν μου αρέσουν τα λόγια όπως και σε όλους μας στην ομάδα. Αυτό που κοιτάζουμε είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπαίνοντας για την νίκη. Το δείξαμε εξάλλου και απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ όπου σε χρονικό διάστημα λίγο παραπάνω από 48 ώρες αφήσαμε πίσω μας την ήττα μας από τον Παναθηναϊκό και κοιτάξαμε μπροστά. Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου".

Τέλος αναφέρθηκε και στην απουσία της ομάδας από την φετινή Ευρωλίγκα: " Ο Άρης έχει κάθε χρόνο να φθάσει ψηλά. Για μένα προσωπικά αξίζει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα, για την ιστορία του, τους φιλάθλους του γιατί όπως είπα το αξίζει αυτή η ομάδα".

Παραμένει αμφίβολος ο Νέλσον
Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (10/12) περιλάμβανε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ΜΕΝΤ για τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στα παιχνίδια. Ουσιαστικά ρεπό για τους υπόλοιπους με την μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/12) με τον Κολοσσό Ρόδου να ξεκινάει σήμερα.

Λογικά τη φορά αυτή ο αρχηγός του Άρη, Σάββας Ηλιάδης, όχι απλώς θα βρεθεί στην αποστολή, όπως την Τρίτη (09/12) με την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup, αλλά πιθανότατα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σπένσερ Νέλσον.

Τα εισιτήρια με Κολοσσό Ρόδου
Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την Σαββατιάτικη (13/12) αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου που είναι να ξεκινήσει στις 17:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 15 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6-7-8-9-10: 10 ευρώ ενώ υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) 9:00-19:00, τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και το Σάββατο (13/12) ανήμερα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αίτημα του ΑΝΤ1 για Πανιώνιο
Ο ΕΣΑΚΕ μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη – επίσημα - τις ημερομηνίες των αγωνιστικών μετά την 11η ωστόσο το πιο πιθανό η 12η είναι να διεξαχθεί στις 3 και 4 Ιανουαρίου του 2009 και όχι στις 28 και 29 του μήνα. Αυτό φάνηκε από την κρούση του ΑΝΤ1 στην ΚΑΕ Άρης για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο ώστε να διεξαχθεί μεσημεριανή ώρα. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες με πιθανή ώρα του τζάμπολ του 14:00 ή 16:00 και παράλληλα να φανεί και η μέρα.































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ