ΗΠΑ

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Άντιτς και Σεφολόσα

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε πληροφορίες για την επίθεση που δέχθηκε ο Chris Copeland, αλλά και για τη σύλληψη των Pero Antic και Τhabo Sefolosha. Τι έκαναν; Διαβάστε (pics).

Η αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο Shevoy Murdoch ως ένοχο, για την επίθεση που δέχθηκαν ο Chris Copeland και η σύζυγος του, Katrine Saltara κατά την έξοδο τους από club της Νέας Υόρκηςτο 10ak, όπου συχνάζουν οι Kanye West, Leonardo DiCaprio και Justin Bieber. Προηγήθηκε καβγάς του ζεύγους μεταξύ τους και μετά με τον Bleary -που όπως είπαν οι αρχές, είχε “στήσει” αυτί-, καταμεσής του δρόμου, στις 4 τα ξημερώματα.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν οι Πέρο Άντιτς και Thabo Sefolosha, για παρακώλυση της αστυνομικής έρευνας. Γιατί, όπως είπαν οι αρχές, τους ζήτησαν επανειλημμένα να αποχωρήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν -ενώ ένας (οι New York Times έγραψαν πως ήταν ο Άντιτς) κλώτσησε έναν αστυνομικό.

Ο φόργουορντ των Indiana Pacers δέχθηκε χτύπημα από μαχαίρι στον αριστερό αγκώνα και την κοιλιακή χώρα και η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε, αφότου μπήκε στο χειρουργείο. Το πιθανότερο είναι πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η σύζυγος του, Saltara χτυπήθηκε στο μπράτσο και στο θώρακα. Το μαχαίρι βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης. Η αστυνομία αποκάλυψε πως ο Murdock τραυμάτισε κατά λάθος, την κοπέλα του, όπως εκείνη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Ο Copeland θέλησε να ευχαριστήσει ” όσους μου έστειλαν τις ευχές τους, όσους προσευχήθηκαν για εμένα. Με έχει συνεπάρει η αγάπη σας και η συμπαράσταση σας. Ανυπομονώ να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ”.

Και τι έγινε με τους Antic και Sefolosha; Αφέθηκαν ελεύθεροι, αφότου πλήρωσαν την εγγύηση που ορίστηκε από το δικαστήριο, στο οποίο παρουσιάστηκαν, με την κατηγορία της παρεμπόδισης των κυβερνητικών αρχών και παραβατική συμπεριφορά. Ο εκπρόσωπος τους, Alex Spiro είπε πως ” δεν έκαναν κάποιο έγκλημα και δεν έπρεπε καν να συλληφθούν“. Ο εκπρόσωπος Τύπου των Hawks δήλωσε ενήμερος όσων έκαναν τα μέλη του οργανισμού ” και αυτή τη στιγμή, συγκεντρώνουμε πληροφορίες. Όταν ολοκληρώσουμε, θα δούμε πώς θα κινηθούμε”.

Ο Χάκπο στην αναμέτρηση της Ολλανδίας απέναντι στο Εκουαδόρ 2022 AP Photo/Natacha Pisarenko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ