ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προσέγγιση σε Άντι Ράουτινς

Ο Άντι Ράουτινς
Ο Άντι Ράουτινς INTIME

Στην προσέγγιση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Άντι Ράουτινς έχει προχωρήσει η ΑΕΚ, με τον Στέφανο Δέδα να έχει ξεκινήσει μία πρώτη επικοινωνία μαζί με τον έμπειρο περιφερειακό που έχει να παίξει μπάσκετ σχεδόν δύο χρονια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άντι Ράουτινς (35 χρονών, 1.93 μέτρα) με τον προπονητή της, Στέφανο Δέδα, να είναι αυτός που προσέγγισε πρώτος τον Καναδό με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπασακσεχίρ.

Ο 35χρονος σουτέρ έχει να αγωνιστεί από τη σεζόν 2019/20 όταν και φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ για να αναλάβει χρέη assistant general manager. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης ωστόσο για την "Ένωση" είναι ότι μπορεί να ολοκληρώσει την απόκτησή του παρά τα 13 ban που τη βαραίνουν από την FIBA, καθώς από την στιγμή που ο Ράουτινς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το letter of clearance βρίσκεται στην χώρα μας.

Πρόκειται σίγουρα για έναν... ευρηματικό τρόπο ενίσχυσης από πλευράς ΑΕΚ από την στιγμή που βρίσκεται σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών, με την "Ένωση" να χρησιμοποιεί το αντίστοιχο "παραθυράκι" για να ολοκληρώσει και την απόκτηση των Αντώνη Κόνιαρη και Γιάννη Κουζέγλου.

Αγωνιστικά βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση περιέχει μεγάλο ρίσκο, αφού είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Ράουτινς δεδομένο ότι έχει να πατήσει παρκέ σε επίσημο αγώνα από τις 8 Μαρτίου 2020, όταν είχε σημειώσει 11 πόντους στην νίκη του Παναθηναϊκού με 110-65 επί του Ιωνικού για την Stoiximan Basket League. Το γεγονός ότι το βασικό του στοιχείο είναι το σουτ όμως, είναι αυτό που κάνει τον Στέφανο Δέδα να πιστεύει ότι θα ταιριάξει σε ένα ρόστερ που γενικά περιλαμβάνει παίκτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια τους.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ