ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προχωράει του Έρικ Γκριν, αλλά προέχουν τα ban της FIBA

Ο Έρικ Γκριν με την φανέλα της Βαλένθια
Ο Έρικ Γκριν με την φανέλα της Βαλένθια EUROKINISSI

Ο Έρικ Γκριν (30 χρονών, 1.90 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Στέφανου Δέδα στην ΑΕΚ, με την περίπτωσή του να έχει ξεκινήσει να προχωράει, ωστόσο προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για την "Ένωση" είναι τα ban.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει για διορθωτικές κινήσεις, αφού έχει ξεκινήσει μέτρια την σεζόν. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής στράφηκε στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν (30 χρονών, 1.90 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Στέφανου Δέδα, με τις επαφές να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Η περίπτωσή δεν είναι απλή, ενώ δεν παύει να υπάρχει και το εμπόδιο των δύο νέων ban της FIBA, κάτι που σημαίνει πως μέχρι να διευθετηθούν αυτά οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπορούν να κάνουν κάποια μεταγραφή. Και εκεί είναι που έχει εστιάσει την προσοχή του ο σύλλογος πριν προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση, όπως και στην επιδιόρθωση των ζημιών στο γήπεδο της ομάδας. Αν ωστόσο κυλήσουν όλα όπως επιθυμούν στην ΑΕΚ, τότε σύντομα ο Γκριν θα αποκτηθεί, όχι για να αντικαταστήσει κάποιον, αλλά ως έβδομος ξένος, σε μία προσπάθεια της "Ένωσης" να προσθέσει έναν παίκτη με ικανότητα στην εκτέλεση στο ρόστερ της.

Ο Γκριν την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπαχτσεσεχίρ, έχοντας 17.9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 34.4% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 21.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 39.2% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ