ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Στέφανος Δέδας έχει ξεχωρίσει τον Μπράιαν Ανγκόλα

Ο Μπράιαν Ανγκόλα κατά την κολεγιακή του θητεία
Ο Μπράιαν Ανγκόλα κατά την κολεγιακή του θητεία PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 MARK HUMPHREY / ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Δέδας συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για ξένους που θα βοηθήσουν επί της ουσίας την ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το όνομα του Μπράιαν Ανγκόλα να είναι μεταξύ αυτών που έχει ξεχωρίσει. Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές.

Η ΑΕΚ έχει μπει -για τα καλά- στη νέα εποχή, με τον Στέφανο Δέδα στον πάγκο της. Οι αλλαγές σε πρόσωπα το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολλές, με τον έμπειρο τεχνικό να ξεψαχνίζει την αγορά (ιδίως των ξένων) για να βρει τα ιδανικά κομμάτια του παζλ, προκειμένου να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ένα εξ αυτών είναι ο Μπράιαν Ανγκόλα. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν είναι άγνωστος στον προπονητή της Ένωσης, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Winner League με τη φανέλα της Ιρόνι Νες Ζιόνα. Με τη φανέλα της ισραηλινής ομάδας ξεχώρισε στο εγχώριο πρωτάθλημα μάλιστα, έχοντας 18.7 πόντους (με 31.8% στα τρίποντα), 7.1 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 2.3 λάθη ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, κάτι που καταδεικνύει πως το θέμα δεν έχει να κάνει απλά με ενδιαφέρον, αλλά με μία προοπτική που απασχολεί τους κιτρινόμαυρους.

Για να προχωρήσει βέβαια σε οτιδήποτε άλλο πέραν των συζητήσεων, η ΑΕΚ καλείται πρώτα να διευθετήσει τις οφειλές που υπάρχουν προς τρίτους και να γίνει άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ