ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ

Στο αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος" αφίχθη το Σάββατο (12/2) ο Κιθ Λάνγκφορντ για να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Στέφανου Δέδα εν όψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πολύπειρος σούπερ σκόρερ, Κιθ Λάνγκφορντ έφτασε το Σάββατο (12/2) στην Αθήνα και το αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος" για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός επιστρέφει προκειμένου να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Στέφανου Δέδα εν όψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα προσωπικό του πρόβλημα καθυστέρησε την άφιξή του στην Αθήνα, όμως ο έμπειρος γκαρντ είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση της ΑΕΚ και να βοηθήσει την ομάδα στο παρκέ. Το letter of clearance του Λάνγκφορντ παραμένει στην Ελλάδα, γι' αυτό και οι κιτρινόμαυροι στράφηκαν προς το πρόσωπό του από τη στιγμή που έχουν 17 ban μεταγραφών από τη FIBA και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφή.

Η ένταξή του στις προπονήσεις θα είναι άμεση προκειμένου ο Λάνγκφορντ να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύνολο του Δέδα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE FINAL FOUR FINAL 4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ