ΑΕΚ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έρχεται με στόχο να βοηθήσει την ΑΕΚ στο Final Four του Κυπέλλου

Ο Κιθ Λάνγκφορντ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ INTIME

Στην Αθήνα αναμένεται το Σάββατο (12/2) ο Κιθ Λάνγκφορντ, για να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Στέφανου Δέδα εν όψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα προσωπικό ζήτημα που έπρεπε να διευθετηθεί ήταν αυτό που κράτησε τον Κιθ Λάνγκφορντ περισσότερες ημέρες απ' όσες είχαν αρχικά υπολογιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όμως ο πολύπειρος σούπερ σκόρερ είναι πλέον έτοιμος να φτάσει το Σάββατο (12/2) στην Ελλάδα για να μπει στο πρόγραμμα της ΑΕΚ με την οποία είχε συμφωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες για συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Το letter of clearance του Λάνγκφορντ παραμένει στην Ελλάδα, γι' αυτό και οι κιτρινόμαυροι στράφηκαν προς το πρόσωπό του από τη στιγμή που έχουν 17 ban μεταγραφών από τη FIBA και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφή. Ο Αμερικανός θα μπει αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας του Στέφανου Δέδα, με στόχο να βρει τα πατήματά του το συντομότερο δυνατό και να βρίσκεται στην δωδεκάδα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (18/12) στο Final Four του Ηρακλείου.

TAGS ΑΕΚ FINAL FOUR FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ