ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βεγγαλικά και βαρελότα από οπαδούς της Χάποελ στο ξενοδοχείο της "Ένωσης" τα ξημερώματα

Οι οπαδοί της Χάποελ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ
Οι οπαδοί της Χάποελ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ FIBA

Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ βρέθηκαν στις 3 τα χαράματα στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ και έκαναν φασαρία με βεγγαλικά και βαρελότα ξυπνώντας μέλη της αποστολής της "Ένωσης" ενόψει του Game 3 των δύο ομάδων (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Το σημερινό (19/4) Game 3 της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League ξεκίνησε (πολύ) νωρίτερα. Από τα χαράματα για την ακρίβεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΑΕΚ, περίπου στις 3 τα ξημερώματα οπαδοί της Χάποελ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή και χρησιμοποίησαν βεγγαλικά και βαρελότα δημιουργώντας... χαμό, ξυπνώντας μέλη της αποστολής.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν αρκετά μέλη της αποστολής της "Ένωσης" να ξυπνήσουν από τον θόρυβο, κάτι που ήταν και ο στόχος των οπαδών της Χάποελ, σε μία τακτική που γενικά είχε... εφαρμοστεί πολύ τις προηγούμενες δεκαετίες από οπαδούς ομάδων.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της περιμένει πλέον το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου για να δει πώς θα κινηθεί, αν και δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι οι λεπτομέρειες του ταξιδιού των "κιτρινόμαυρων" είχαν κρατηθεί μυστικές υπό τον φόβο αντιποίνων από οπαδούς της Χάποελ λόγω των θλιβερών επεισοδίων στο Game 2 στα Άνω Λιόσια που έφεραν και την τιμωρία της "Ένωσης" από το BCL.

Από ότι φαίνεται όμως, το να βρεθεί το ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή της ΑΕΚ δεν ήταν τόσο δύσκολο, όπως αντίστοιχα εξίσου εύκολο ήταν να βρεθεί πριν μερικές ημέρες το νούμερο κινητού του Ακίλ Μίτσελ, που - σύμφωνα με καταγγελία της "Ένωσης" - είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα από οπαδούς της Χάποελ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ