ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Τιμωρία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο για παράπτωμα θεατή στα court seats

ΑΕΚ Betsson: Τιμωρία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο για παράπτωμα θεατή στα court seats
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Betsson τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο λόγω παραπτώματος οπαδού της στο ματς με το Περιστέρι bwin, την οποία θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League κόντρα στο Λαύριο.

Η ΑΕΚ Betsson δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της για τα playouts της Stoiximan Basket League, αφού, όπως έγινε γνωστό, τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή με μία αγωνιστική και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ο λόγος της τιμωρίας είναι ότι ένας οπαδός της ομάδας που βρισκόταν στα court seats στον αγώνα με το Περιστέρι bwin (ήττα με 97-101)για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League υπέπεσε σε παράπτωμα, με τα νέα αυξημένα μέτρα που έχουν αποφασιστεί να οδηγούν και σε άμεση τιμωρία των "κιτρινόμαυρων".

Η ΑΕΚ Betsson θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό της στον αγώνα με το Μαρούσι (1/4, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 1η αγωνιστική των playouts, ωστόσο θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στο Λαύριο για την 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 26-3-2024".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ