ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: "Τα κομμάτια της ιστορίας μας", το όμορφο και συγκινητικό video της Ένωσης για τα 100 χρόνια του συλλόγου

Ο μικρός Χρήστος με τους παίκτες της ΑΕΚ που πήραν το ευρωπαϊκό του 1968
Ο μικρός Χρήστος με τους παίκτες της ΑΕΚ που πήραν το ευρωπαϊκό του 1968 PRINT SCREEN

Η ΑΕΚ Betsson δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο You Tube ένα βίντεο για τα 100 χρόνια του συλλόγου με έναν μικρό φίλο της Ένωσης να συναντά παίκτες θρύλους που έγραψαν ιστορία με την ομάδα και να φτιάχνει το παζλ της ιστορίας των κιτρινόμαυρων.

Με τίτλο "Τα κομμάτια της Ιστορίας μας" η ΑΕΚ Betsson δημοσίευσε ένα video στον επίσημο λογαριασμό της στο You Tube για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Στο πανέμορφο και εμπνευσμένο βίντεο της Ένωσης ο μικρός Χρήστος "ταξιδεύει" στην Ιστορία της ΑΕΚ, μέσα από γήπεδα - σταθμούς, συναντώντας παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα της "Βασίλισσας".

Στόχος; Να ανακαλύψει τι κρύβει ο κρυμμένος θησαυρός ενώ στο τέλος του βίντεο υπάρχει και προαναγγελία για την επετειακή φανέλα της ΑΕΚ που αναμένεται να βγει σύντομα.

Ο μικρός Χρήστος ξεκινά την περιήγηση του έξω από την OPAP Arena και πηγαίνει μεταξύ άλλων στο Καλλιμάρμαρο, το ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία της και καταλήγει στα Λιόσια, το σπίτι της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων ο μικρός Χρήστος συναντά τους Νίκο Μπαμπανικολό, Βαγγέλη Δερμανούτσο, Γιώργο Αγιασωτέλη, Μηνά Γκέκο, Χρήστο Ζούπα, Στέλιο Βασιλειάδη, Νίκο Νεσιάδη, Βασίλη Γκούμα, Νίκο Ζήση, Νίκο Χατζή, Μιχάλη Κακιούζη, Δημήτρη Μαυροειδή, Ντούσαν Σάκοτα και Δημήτρη Φλιώνη.

Δείτε το video της ΑΕΚ:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ