ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις λόγω οφειλών, επίκειται συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο

Οι παίκτες ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα
Οι παίκτες ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Η κατάσταση είναι άσχημη στην ΑΕΚ Betsson, αφού οι παίκτες εδώ και μερικές μέρες απέχουν από τις προπονήσεις ή απλώς προπονούνται ατομικά λόγω των οφειλών που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να επίκειται συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Η ιστορική σεζόν των 100 χρόνων εξελίσσεται εφιαλτικά για την ΑΕΚ Betsson. Η ομάδα τέθηκε εκτός στόχων σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στα play outs της Stoiximan Basket League. Το κερασάκι στην τούρτα ωστόσο ήρθε τις τελευταίες ημέρες.

Εδώ και ένα διάστημα οι παίκτες έχουν επιλέξει να απέχουν από τις ομαδικές προπονήσεις και απλώς πηγαίνουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να προπονηθούν ατομικά για λόγους συντήρησης. Αιτία είναι οι οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό τους, που έχουν φέρει και έναν αναβρασμό.

Οι παίκτες μάλιστα ζήτησαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, η οποία και αναμένεται να γίνει άμεσα, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα.

Όπως είναι λογικό, αυτή η κατάσταση είναι που έχει φέρει και την άσχημη εικόνα της ομάδας στο παρκέ εδώ και περίπου δύο μήνες, με αποκορύφωμα την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας (89-79), όπου οι παίκτες της "Ένωσης" έδειχναν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των - ήδη υποβιβασμένων - Πατρινών.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ