ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Ο Γιάννης Γεωργαλλής στο τεχνικό επιτελείο του Ζούρου

ΑΕΚ Betsson: Ο Γιάννης Γεωργαλλής στο τεχνικό επιτελείο του Ζούρου
AEK BC

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε την προσθήκη του Γιάννη Γεωργαλλή στο τεχνικό επιτελείο του Γιάννη Ζούρου.

Ο Ηλίας Ζούρος έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ Betsson περνώντας νικηφόρα από την Καρδίτσα για την Stoiximan Basket League και μία μέρα αργότερα ανακοινώθηκε μία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Ηλία Ζούρου και αποτελούσε επί τρία χρόνια μέλος του τεχνικού τιμ του Κολοσσού Ρόδου.

Με τη φυγή του Ζουάν Πλάθα αποχώρησε και ο Ελόι Ραμίρεθ, με την Ένωση να κινείται άμεσα για την αντικατάστασή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

"Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος εντάσσεται σήμερα (Κυριακή, 28/01) στο τεχνικό επιτελείο του Ηλία Ζούρου.

Υπήρξε επί 3 χρόνια μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels Collection, όντας συνεργάτης κατά σειρά των Ηλία Καντζούρη, Ηλία Παπαθεοδώρου, Κούρο Σεγκούρα.

Την ομάδα συνεργατών του Ηλία Ζούρου, μετά και την αποχώρηση του Ισπανού Ελόι Ραμίρεθ, αποτελούν πλέον οι Γιάννης Γεωργαλλής, Βαγγέλης Τσεπέλης, Νάκης Μουρατίδης, Ανδρέας Γαβαλάς, Στράτος Τσαμπής (γυμναστής).

Δήλωση Γιάννη Γεωργαλλή: «Αποτελεί τιμή και ευθύνη για εμένα, να βρίσκομαι σ’ ένα κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Προφανώς, δεν είναι ώρα για λόγια. Απαιτείται σκληρή δουλειά. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κατεύθυνση, που της αξίζει»".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ