ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ απέρριψε την αίτηση της ΑΕΚ Betsson για ανάκληση της ποινής δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών

Η ΔΕΑΒ απέρριψε την αίτηση της ΑΕΚ Betsson για ανάκληση της ποινής δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών
INTIME

Η ΔΕΑΒ ενημέρωσε την ΑΕΚ Betsson πως απορρίφθηκε το αίτημά θεραπείας - ανάκλησης της ποινής δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επέβαλε για τη ρίψη γυάλινου μπουκαλιού εντός αγωνιστικού χώρου στην ααμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Η ΑΕΚ Betsson θα εκτίσει κανονικά την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επέβαλε η ΔΕΑΒ, καθώς η τελευταία απέρριψε την αίτηση θεραπείας της Ένωσης για ανάκληση της ποινής.

Θυμίζουμε πως η ΔΕΑΒ είχε τιμωρήσει την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ λόγω ρίψης γυάλινου μπουκαλιού εντός αγωνιστικού χώρου στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Η Ένωση έχει τιμωρηθεί και με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από τον Αθλητικό Δικαστή για παράπτωμα οπαδού στα court seats στο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι bwin.

Συνεπώς η ΑΕΚ Betsson θα αγωνιστεί δίχως τον κόσμο της στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για τα playouts (με Λαύριο 14/4, 17:15 και ΠΑΟΚ 21/4, 17:15), ενώ θα εκτίσει ακόμη μία αγωνιστική σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

"Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ενημερώνει, ότι κατέθεσε την Πέμπτη (11/04) Αίτηση Θεραπείας – ανακλήσεως της Πράξης της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), με την οποία επέβαλλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς παρουσία θεατών κατά της Ομάδας μας για γεγονός που συνέβη στην αναμέτρηση με Απόλλωνα στην Πάτρα, ήτοι τη «ρίψη μπουκαλιού γυάλινης σύστασης, το οποίο, κατά ρητή και κάθετη βεβαίωση-διευκρίνιση της αστυνομίας, διά των θραυσμάτων που δημιουργήθηκαν ηδύνατο να προκαλέσει τραυματισμό», ενώ «ως αγωνιστικός χώρος νοείται (και) ο χώρος, που περικλείεται από τις εξέδρες».

Η ΔΕΑΒ με απόφασή της σήμερα (Παρασκευή, 12/04) απέρριψε την «Αίτηση Θεραπείας» για ακύρωση της υπ’ αριθμ. 9/2024 Πράξεώς της, ως εκ τούτου παραμένει η ποινή κατά της Ομάδας μας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ