ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Χολ αντί Μόργκαν στην Stoiximan Basket League

ΑΕΚ Betsson: Χολ αντί Μόργκαν στην Stoiximan Basket League
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Betsson αποφάσισε να δηλώσει τον Λάνγκστον Χολ αντί του Τζόρνταν Μόργκαν στην Stoiximan Basket League, με τον Αμερικανό να αναμένεται να αγωνιστεί στον αυριανό (23/3) κρίσιμο αγώνα κόντρα στο Περιστέρι bwin (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) που θα κρίνει την 6η θέση για την "Ένωση".

Η ΑΕΚ Betsson έχει τελικό αύριο (23/3) κόντρα στο Περιστέρι bwin (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μην έχοντας άλλα περιθώρια, αποφάσισε έτσι να αντικαταστήσει τον (τραυματία) Τζόρνταν Μόργκαν με τον Λάνγκστον Χολ στον ΕΣΑΚΕ.

Η "Ένωση" θέλει την νίκη κόντρα στους "Πρίγκιπες" για να κατακτήσει την 6η θέση και να βρεθεί στο πάνω γκρουπ των playoffs στο φινάλε της κανονικής περιόδου (για τις θέσεις 1-6), διαφορετικά θα χρειαστεί είτε νίκη του Αμαρουσίου στην έδρα του Κολοσσού, είτε νίκη του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα για να τα καταφέρει και να μην βρεθεί στις θέσεις 7-12.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, οι "κιτρινόμαυροι" αποφάσισαν να δηλώσουν τον Χολ, προκειμένου να δώσουν στα χέρια του Ηλία Ζούρου έναν ακόμα πόιντ γκαρντ, αφού λόγω και του τραυματισμού του Δημήτρη Φλιώνη είχαν μείνει μόνο ο Μπράντον Νάιτ (που δεν είναι καθαρός ποίντ γκαρντ) και ο Ζώης Καράμπελας να καλύπτουν την θέση.

Με αυτή την κίνηση συμπληρώθηκαν οι διαθέσιμες αλλαγές που είχε η Ένωση στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Μόργκαν δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί τη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίας αυτή την περίοδο είναι και ο Τζάστιν Τίλμαν στην ΑΕΚ Betsson, ωστόσο εκφράζεται η ελπίδα ότι θα επιστρέψει στην δράση πιο σύντομα από ότι ο Μόργκαν.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ