ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανάκληση των δελτίων της Ένωσης, αναμένεται άμεση διευθέτηση του θέματος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Τα δελτία των αθλητών της ΑΕΚ ανακλήθηκαν από την ΕΟΚ λόγω ενός διακανονισμού, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και τα δελτία θα ισχύσουν κανονικά στο άμεσο μέλλον.

Η ΕΟΚ προχώρησε στην ανάκληση των δελτίων της ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και τα δελτία θα ισχύσουν κανονικά σύντομα.

Η FIBA δεν έλαβε έγκαιρα ειδοποιητήριο για έναν διακανονισμό των κιτρινόμαυρων, με αποτέλεσμα να ενημερώσει αυτόματα την ΕΟΚ και να ανακληθούν αναγκαστικά τα δελτία των παικτών της Ένωσης.

Η επίλυση του ζητήματος φαίνεται πως είναι τυπική διαδικασία και εφόσον ολοκληρωθεί η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα αναφορικά με τη συμμετοχή της στους αγώνες εν όψει των playoffs της Stoiximan Basket League.

Η Ένωση δεν έχει σύντομα αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς οι αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό για τα playoffs δεν έχουν οριστεί.

Θυμίζουμε ότι οι παίκτες των κιτρινόμαυρων έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να κάνει νέα κατάθεση, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει άμεση επιστροφή εν όψει playoffs. Αυτή είναι η τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα που οι παίκτες προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ