ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ανακαλούμε οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του κύριου Γιώργου Πανταζόπουλου"

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Με μία σύντομη ανακοίνωσή της η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ανακαλεί οποιαδήποτε αναφορά είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες στο πρόσωπο του Προέδρο της ΚΑΕ Περιστέρι, Γιώργου Πανταζόπουλου.

Η ΑΕΚ έμεινε πιστή στις εξαγγελίες της, καταθέτοντας στην Εισαγγελία Αθηνών των πρώτο φάκελο σχετικά με τις καταγγελίες της. Μερικές ώρες αργότερα ωστόσο, θέλησε να διευκρινίσει ότι μέσα στον φάκελο που κατατέθηκε δεν υπάρχει καμία αναφορά στον πρόεδρο της ΚΑΕ Περιστέρι, Γιώργο Πανταζόπουλο, για τον οποίο οι "κιτρινόμαυροι" πρόσθεσαν ότι ανακαλούν οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σε συνέχεια της σημερινής πράξης μας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η ΑΕΚ ΒC, ενημερώνει, ότι:

Το όνομα του κυρίου Γιώργου Πανταζόπουλου, δεν βρίσκεται στον φάκελό μας. Προς άρση οποιασδήποτε αμφιβολίας, ενημερώνουμε, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να εμπλακεί το όνομά του σε όσα κατατέθησαν/καταγγέλθησαν και ανακαλούμε οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του".

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της για "εγκληματική οργάνωση" η ΑΕΚ είχε αναφέρει για τον Γιώργο Πανταζόπουλο:

"Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν δύναται ο κριτής να ταυτίζεται με τον ωφελούμενο. Δεν δύναται δηλαδή ο κύριος Πανταζόπουλος (Πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης) ν’ αποφασίζει για τους φακέλους ΑΕΚ, Άρη και Λάρισας, η απόρριψη των οποίων θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας του. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοφανή και ανοίκεια προσπάθεια να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε στο παρκέ."

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ