ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών τον πρώτο φάκελο σχετικά με τις καταγγελίες της

Ο Μάκης Αγγελόπουλος
Ο Μάκης Αγγελόπουλος INTIME

Η ΑΕΚ προχώρησε στο επόμενο βήμα μετά τις επιθετικές ανακοινώσεις της, καταθέτοντας στο αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Αθηνών τον πρώτο φάκελο με τις καταγελίες της.

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πίσω μετά τις επιθετικές ανακοινώσεις της, όπου έκανε λόγο ακόμα και για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ. Σε επιβεβαίωση των θέσεών της, προχώρησε ήδη στο επόμενο βήμα.

Όπως ενημέρωσε η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, σήμερα (21/6) το πρωι κατατέθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Αθηνών ο πρώτος φάκελος με αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις προ ημερών καταγγελίες της, σε μία κίνηση που είχε ζητηθεί και από την ΕΟΚ.

Ο Αλέξης Αλεξίου στην Εισαγγελεία Αθηνών
Ο Αλέξης Αλεξίου στην Εισαγγελεία Αθηνών AEK BC

Τον φάκελο κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος kai Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: "Κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος με τα στοιχεία, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ή έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καθήκον απέναντι στο νόμο, παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη ό,τι γνωρίζουμε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταφερθούμε εναντίον οποιουδήποτε. Απλώς, όπως ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να προασπίζεται το δίκαιο και να διαφυλάττει την αλήθεια και να την αναδεικνύει, κάναμε αυτό που έπρεπε".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ