NBA

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Έγραψαν ιστορία χάρη στο ντεμπούτο του Κώστα!

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Έγραψαν ιστορία χάρη στο ντεμπούτο του Κώστα!
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, η οικογένεια Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, αφού συνέθεσε την πρώτη τριάδα μη Αμερικανών αδελφών που έχουν αγωνιστεί κάποια στιγμή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε το πολυπόθητο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, έχοντας 1 πόντο στην ήττα των Μάβερικς με 118-126 από τους Μπλέιζερς . Παράλληλα ωστόσο βοήθησε και να γραφτεί ιστορία, αφού έγινε ο τρίτος αδελφός της οικογένειας που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ μετά τους Γιάννη και Θανάση.

Η παρουσία τριών αδελφών στο ΝΒΑ δεν είναι κάτι συχνό, ούτε κάτι αδύνατο βέβαια, αφού φέτος για παράδειγμα αγωνίζονται ταυτόχρονα στην λίγκα τα αδέλφια Τζρου (Πέλικανς), Τζάστιν (Γκρίζλις) και Άαρον (Πέισερς), Χόλιντεϊ. Αυτό ωστόσο που δεν έχει ξαναγίνει στο ΝΒΑ είναι να έχει περάσει από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μία τριάδα μη Αμερικανών αδελφών!

Έχει συμβεί βέβαια να αγωνιστούν στο ΝΒΑ δύο αδέλφια (Μαρκ και Πάου Γκασόλ και Ζόραν και Γκόραν Ντράγκιτς τα τελευταία παραδείγματα) ή και πατέρα και γιου (Αρβίντας και Ντομάντας Σαμπόνις). Τρία αδέλφια μη αμερικανικής καταγωγής όμως με πέρασμα από το ΝΒΑ όμως δεν είχε ξανασυμβεί. Μέχρι τώρα. Και όλα αυτά χωρίς να μετράει κανείς και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει κάποια στιγμή τον δρόμο τους και ο βενιαμίν της παρέας, Αλέξανδρος!

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ