ELITE LEAGUE

Α2 Ανδρών: Παγκόσμια πρωτοτυπία της ΕΟΚ, 9 κανάλια θα μεταδίδουν ταυτόχρονα αγώνες της Elite League

2
2 EUROKINISSI SPORTS

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά εννέα κανάλια θα μεταδίδουν ταυτόχρονα το ματς της εβδομάδας στην Elite League (Α2 Ανδρών) που θα διεξάγεται κάθε Κυριακή στις 15:00. Αρχή από την αναμέτρηση Ψυχικό - Κόροιβος Αμαλιάδας.

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών αναβαθμίζεται. Όχι μόνο με τους δύο ξένους που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί κάθε ομάδα, αλλά και με τη μετονομασία του πρωταθλήματος σε Elite League Ερρίκος Ντυνάν όπως ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) στη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ.

Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η τηλεοπτική κάλυψη των λεγόμενων "εμπορικών αγώνων" που θα διεξάγονται κάθε Κυριακή στις 15:00 και θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη όχι από ένα, όχι από δύο, αλλά από εννέα κανάλια σε κάθε γωνιά της χώρας. Ταυτόχρονα! Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Ψυχικός - Κόροιβος Αμαλιάδας που έχει οριστεί για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Αυτά τα κανάλια είναι το Kontra Channel στην περιφέρεια Αττικής, το TV100 στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, το Ionian TV στο Ιόνιο Πέλαγος, στην Πάτρα και στην Πελοπόννησο, το STAR Κεντρικής Ελλάδας στη Στερά, το Κρήτη TV, το ENA Channel σε Καβάλα και Ανατολική Μακεδονία, το Ήπειρος TV στα Ιωάννινα, το TRT στη Θεσσαλία και το FLASH TV στην Κοζάνη και στη Δυτική Μακεδονία. Όπου κι αν βρίσκεστε δηλαδή, θα μπορείτε να δείτε τον "αγώνα της εβδομάδας" στην Elite League.

TAGS ELITE LEAGUE ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ