ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Μήτογλου: "Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα μας, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε"

/  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
/ - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την εικόνα τόσο της Εθνικής, όσο και για τη δική του στα μέχρι τώρα φιλικά της αντιπροσωπευτικής ομάδας.

Νέα καλή εμφάνιση από την Εθνική, που επικράτησε και δεύτερη φορά της Σλοβενίας του Λούκα Ντόντσιτς (88-77) το βράδυ που το ΟΑΚΑ σείστηκε για την απόσυρση της φανέλας του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής ήταν ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος μίλησε για την εικόνα τόσο της Εθνικής, όσο και για τη δική του στα μέχρι τώρα φιλικά της αντιπροσωπευτικής ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αρχικά, ο φόργουορντ της Εθνικής είπε: "Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άνετα, όμορφα. Ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχτεί με καλοσύνη και όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν φιλικά. Αυτό με έκανε να αισθανθώ άνετα και να εγκλιματιστώ γρήγορα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω άνετα, νιώθω καλά και χαίρομαι που βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το πώς κρατήθηκε σε τόσο καλή κατάσταση: "Έκανα προπόνηση, δεν καθόμουν. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να παραμένεις δυνατός στο μυαλό και το σώμα. Να μην τα παρατάς ποτέ".

Για τις φιλοδοξίες που έχει με την Εθνική: "Στα πρώτα δύο φιλικά έχουμε δείξει καλά δείγματα. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα μας. Ωστόσο επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, ούτε και να απογοητευόμαστε.

Πρέπει να το πάμε αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση. Αυτός είναι ο στόχος μας και μέχρι το επόμενο φιλικό να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".

Η κάλυψη των φιλικών αγώνων της εθνικής μας από το SPORT24 γίνεται με την υποστήριξη της Stoiximan

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ