CLASSIC CAR

Η επική καταδίωξη στους δρόμους του Πειραιά στην ταινία "La Casse" της δεκαετίας του '70

Η επική καταδίωξη στους δρόμους του Πειραιά στην ταινία "La Casse" της δεκαετίας του '70
La Casse Car Chase YOUTUBE

Δείτε την θεαματική καταδίωξη που γυρίστηκε στις γειτονιές του Πειραιά για την ταινία “Le Casse”, το 1971, με πρωταγωνιστές τους Ζαν Πολ Μπελμοντό και Ομάρ Σαρίφ.

Ένα Opel Record A κυνηγά ένα Fiat 124 Special T στις γειτονιές του Πειραιά, αρχές της δεκαετίας του ‘70. Μια ανελέητη κινηματογραφική καταδίωξη, από τις πιο εντυπωσιακές ανεξαρτήτως εποχής, με ατελείωτες πλαγιολισθήσεις, επικίνδυνους ελιγμούς και καταβάσεις σκαλιών, συγκρούσεις με στηθαία, βαρέλια ή μεταξύ των δύο αυτοκινήτων...

Πρόκειται για απόσπασμα της ταινίας “Le Casse” που γυρίστηκε το 1971, με πρωταγωνιστές τους Ζαν Πολ Μπελμοντό και Ομάρ Σαρίφ. Προφανώς στο τιμόνι δεν βρίσκονται οι δύο διάσημοι ηθοποιοί αλλά κασκαντέρ, οι οποίοι αξίζουν επαίνους καθώς καταφέρνουν να δώσουν μια πρωτοφανή αληθοφάνεια στο κυνηγητό, που θα ζήλευαν πολλές υπερπαραγωγές γυρισμένες στο Χόλιγουντ, ακόμη και σύγχρονες!

Η ταινία “Le casse” γυρίστηκε στην Αθήνα, τον Πειραιά και την Κέρκυρα την άνοιξη του 1971. Το στόρι θέλει τον Αζάντ (Μπελμοντό) να κλέβει μια συλλογή διαμαντιών και τον αστυνομικό επιθεωρητή Αμπέλ Ζαχαρία (Σαρίφ) να τον καταδιώκει.

TAGS CLASSIC CAR VIRAL FIAT OPEL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ