SUPERLEAGUE FORMULA

Βραδιά λάμψης και... Ολυμπιακού

Βραδιά λάμψης και... Ολυμπιακού

Στην πολυσύχναστη πλατεία της Παμπλόνα, Plaza del Castillo, ξεκίνησε το δωδέκατο και τελευταίο Grand Prix της χρονιάς στη Superleague Formula. Το Sport24.gr ήταν ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν στην φαντασμαγορική βραδιά.

Στην πίστα της Ναβάρα, το ξεχωριστό αυτό σπορ θα λάβει τέλος, μετά από μια χρονιά - που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής - ο Ολυμπιακός είχε μια εξαιρετική πορεία.

Στους εορτασμούς της Παρασκευής ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ξεχώρισε και τράβηξε πάνω το ενδιαφέρον όλων όσων παρακολουθούν από κοντά το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μπεν Χάνλεϊ, με πιθανή νίκη του την Κυριακή, θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας θα ανήκει στον Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ. Ο Ολλανδός, ήταν σταθερός σε όλους τους αγώνες και ιδιαίτερα προσεκτικός, ώσπου να έρθει το Grand Prix του Μπραντς Χατς και να του βάλει τέλος στην "ερωτική" του σχέση με το ερυθρόλευκο μονοθέσιο.



Όμως, ο Ντριφτ είναι πλέον καλά και στον τελευταίο ογώνα θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Τούρκικης Γαλατασαράι. Και ο ίδιος γνωρίζει ότι με αυτή του την κίνηση είναι σαν να πήγε στον... Παναθηναϊκό, αλλά επιθυμία του ίδιου είναι να κλείσει την χρονιά αγωνιζόμενος - εξάλλου το δικαιούται...

Εξάλλου, μάς δήλωσε ότι του χρόνου επιθυμεί να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη στολή, να είναι υγιείς και να φτάσει τον μαζί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Πέρα, όμως, από την επιστροφή του Ντριφτ, ενθουσιασμό σκόρπισε η παρουσία του Εστέμπαν Γκεριέρι. Ο Αργεντίνος, την περσινή χρονιά κατάφερε να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, αλλά έκλεψε την καρδιά των φιλάθλων του Ολυμπιακού με τις κούπες και τα βάθρα που έφερε στο μεγάλο λιμάνι. Φέτος ο Γκεριέρι θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα χρώματα της Αϊτοχόφεν.



Φώτα, λάμψη, αρκετή μουσική, αλλά και οι ήχοι από τα γκάζια του μονοθεσίου της Λίβερπουλ χάρισαν στον κόσμο μια ξεχωριστή βραδιά.

Η τελευταία κλήρωση για την περίοδο 2009-2010 ήταν δύσκολη για την ελληνική ομάδα. Ο Μπεν Χάνλεϊ κληρώθηκε στο πρώτο γκρουπ και καλείται να τα καταφέρει απέναντι στις: Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Άντερλεχτ, Βασιλεία, Μίλαν, Γκουοάν, Μπορντό και Λιόν.

Στο δεύτερο γκρουπ κληρώθηκαν: Τότεναμ, Φλαμένγκο, Λίβερπουλ, Ρόμα, Πόρτο, Κορίνθιανς, Γαλατασαράι, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αϊτχόφεν.

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ