SUPERLEAGUE FORMULA

Βαν Ντερ Ντριφτ: "Ανυπομονώ να επιστρέψω"

Βαν Ντερ Ντριφτ: "Ανυπομονώ να επιστρέψω"

Ο πιλότος του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο RedPlanet.gr, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη συμπαράστασή του και δήλωσε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στις πίστες.

Ο φοβερός πιλότος του Ολυμπιακού, Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ, ευχαρίστησε αποκλειστικά μέσω του RedPlanet.gr τον ερυθρόλευκο κόσμο για τη συμπαράστασή του και μίλησε για το σοκαριστικό ατύχημά του στην πίστα του Μπραντς Χατς.

Ο Νεοζηλανδός πιλότος μετά την πρώτη επέμβαση που του έγινε στον αστράγαλο αναρρώνει στο σπίτι του στο Μίλτον Κέινς.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Βαν Ντερ Ντριφτ στο RedPlanet.gr :

Κρις καλησπέρα. Αρχικά, θα ήθελα να σου ευχηθώ να έχεις μια καλή ανάρρωση και να επιστρέψεις το συντομότερο δυνατόν στις πίστες.

"Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά".

Ο κόσμος έχει δείξει μέσω μηνυμάτων που σου στέλνει στο facebook, έμπρακτα την συμπαράστασή του. Θα ήθελες να τους πεις κάτι μέσω του RedPlanet.gr;

"Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η κοπέλα μου διαχειρίζεται τη σελίδα μου και με ενημερώνει. Νιώθω πραγματικά πολύ όμορφα που λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο και ιδιαίτερα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να τους πω ότι θέλω να επιστρέψω".

Οι γιατροί σου έχουν πει πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό;

"Έκανα την επέμβαση στον αστράγαλο και σήμερα (4/8) ίσως κάνω την πλαστική στα δάχτυλα του χεριού μου. Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στον αγώνα της Πορτογαλίας, στο Πορτιμάο (18/19 Σεπτεμβρίου)".

Ο Ολυμπιακός έχει κοινό το οποίο έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Το γνώριζες αυτό πριν οδηγήσεις για τον ελληνικό σύλλογο;

"Δεν ήξερα πολλά. Μετά το ατύχημα μου, το διαπίστωσα, διαβάζοντας τα μηνύματα που μου έστειλαν".

Θυμάσαι κάτι από τα ατύχημα;

"Λίγο πριν πέσω πάνω στη γέφυρα, από την ομάδα μου είπαν ότι κινούμαι με 252 χιλ./ώρα, η μνήμη μου σταμάτησε όταν βρισκόμουν στον αέρα. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ κάτι. Τώρα πονάω παντού".

Ευχαριστούμε πολύ Κρις, σου ευχόμαστε και πάλι ταχεία ανάρρωση.

Το ατύχημα του Ντριφτ:

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ