FORMULA 1

Τσιτσιπάς: Video με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του για τον τίτλο του Φερστάπεν

Τσιτσιπάς: Video με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του για τον τίτλο του Φερστάπεν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την τύχη να παρακολουθήσει μέσα από τα πάντοκ της Red Bull τη νίκη του Φερστάπεν στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι που του έδωσε τον φετινό τίτλο και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολλανδού οδηγού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για πρώτη φορά στη ζωή του, όπως είπε ο ίδιος, είδε από κοντά ένα γκραν πρι και αυτό ήταν μέσα από τα πάντοκ της Red Bull στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Έλληνας τενίστας ο οποίος είχε δηλώσει από πριν τη στήριξη του στον Μαξ Φερστάπεν είδε μετά από έναν ιστορικό αγώνα τον Ολλανδό να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του οδηγού της Red Bull.

Αυτό δείχνει και ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδύκτιο μέσα από το πάντοκ της αυστριακής ομάδας με τον Τσιτσιπά να ξεσπάει σε φωνές και πανηγυρισμούς μετά το προσπέρασμα του Φερστάπεν στον Χάμιλτον και την ολοκλήρωση του γκραν πρι.

Λίγες ώρες νωρίτερα και πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα της σεζόν ο Τσιτσιπάς είχε δηλώσει: "Δεν είμαι ειδικός, οπότε μην περιμένετε κάποια ανάλυση από μένα. Ακόμα δεν έχω γνωρίσει από κοντά τον Μαξ, είναι σαν φάντασμα. Είμαι προνομιούχος που είμαι εδώ σήμερα και θέλω να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ. Παρακολουθώ κάθε αγώνα στην τηλεόραση".

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

TAGS FORMULA 1 F1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ