MOTOGP MOTO2

Τρομερή σύγκρουση στο Φίλιπ Άιλαντ

Τρομερή σύγκρουση στο Φίλιπ Άιλαντ

Στο νοσοκομείο έστειλε ο Μαρκ Μάρκεθ τον Ταϊλανδό Ράτχαπακ Γουιλαρότ σε πρωτοφανές συμβάν στις ελεύθερες δοκιμές της Moto2 στο Φίλιπ Άιλαντ.

Από την τελευταία σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσει τον αγώνα του στη Moto2 ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Ισπανός περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125cc έπεσε πάνω στον Ταϊλανδό Ράτχαπακ Γουιλαρότ στην τρίτη στροφή της πίστας του Φίλιπ Άιλαντ στο τέλος των ελεύθερων δοκιμών.

Ο 18χρονος Μάρκεθ που στο τέλος της σεζόν θα κάνει δοκιμές και με τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιεί η Honda στη μεγάλη κατηγορία, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Δεν πρόλαβε να κλείσει το γκάζι και να εμποδίσει τη σύγκρουση με τη Honda του Ράτχαπακ Γουιλαρότ.

Ο Ταϊλανδός δεν πρόλαβε να δει τον αντίπαλο του να έρχεται κατά πάνω του. Ο άτυχος αναβάτης που τραυματίστηκε σοβαρά στην off season, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην πλάτη και στα γόνατα. Γλύτωσε εκ θαύματος, αφού δεν υπέστη κατάγματα και αναμένεται να συμμετάσχει στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (15/10).

Τρομερή σύγκρουση στο Φίλιπ Άιλαντ

Ο Μάρκεθ και η "ιπτάμενη" μοτοσικλέτα

Ο Μάρκεθ που είχε νωρίτερα πτώση τιμωρήθηκε με ποινή ενός λεπτού. Μόλις στον προηγούμενο αγώνα πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, χάρη στη δεύτερη θέση του στο Μοτέγκι. Πλέον ο Γερμανός Στέφαν Μπραντλ έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης.

Ο μάνατζερ του Μάρκεθ, Εμίλιο Αλθαμόρα χαρακτήρισε άδικη την τιμωρία. Τους δύο αναβάτες χωρίζει ένας βαθμός και ενώ απομένουν τρεις αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος.

TAGS MOTOGP MOTO2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ