SUPERLEAGUE FORMULA

Στηρίζουν Ντριφτ, Γουέμπερ και πιλότοι

Στηρίζουν Ντριφτ, Γουέμπερ και πιλότοι

Ο Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ δεν είναι μόνος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει. Αρκετοί πιλότοι, συμπεριλαμβανομένου και του Μαρκ Γουέμπερ διοργανώνουν αγώνα καρτ, με σκοπό να βοηθήσουν τον οδηγό του Ολυμπιακού στην αποθεραπεία του.

Είναι σημαντικό σε μια δύσκολη στιγμή να μην είσαι μόνος. Ο Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο στο Grand Prix του Μπραντς Χατς, έχει τη στήριξη των συναδέλφων του, οι οποίοι του ετοιμάζουν ειδική εκδήλωση.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος των πιλότων, Μαρκ Γουέμπερ κα άλλες προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένονται να τρέξουν σε αγώνα αντοχής καρτ, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα και να βοηθήσουν τον Ντριφτ να αποθεραπευτεί.

Ο πιλότος του Ολυμπιακού σχολίασε για τη συγκεκριμένη κίνηση:

" Είναι πολύ ωραίο να βλέπω πόσοι καλοί φίλοι με βοηθάνε σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Ανυπομονώ να δω τον αγώνα καρτ, είμαι σίγουρος πως θα είναι μια φανταστική εκδήλωση και δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω όλους για τις προσπάθειές τους".

Χάνλεϊ και επίσημα


Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ντριφτ για τον αγώνα της Άντρια το ερχόμενο τριήμερο, η Superleague Formula ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Μπεν Χάνλεϊ με το "ερυθρόλευκο" μονοθέσιο.


Ο 25 χρονος Χάνλεϊ είναι μέλος της ομάδας της Renault στην Formula 1, στο πρόγραμμα των νέων οδηγών, ενώ το 2008 ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της σεζόν του GP2. To 2009 πήρε μέρος στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος Euroseries 3000 και πέτυχε νίκη από την πρώτη κιόλας συμμετοχή του στην κατηγορία.

Παράλληλα, ο Βρετανός αποτελεί έναν από τους δοκιμαστές για τα νέα ελαστικά της Pirelli, η οποία θα προμηθεύει την Formula 1 από την νέα σεζόν. Η εμπειρία του από την πίστα της Adria ήταν ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του ως αντικαταστάτη του Ντριφτ, καθώς η GU Racing στοχεύει στην διατήρηση της υψηλής βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα, που είχαν εξασφαλίσει οι εξαιρετικές επιδόσεις του Ντριφτ στους προηγούμενους γύρους της σεζόν.

Το παλμαρέ του περιλαμβάνει μια πετυχημένη πορεία σε αγώνες καρτ καθώς και συμμετοχή σε Πρωταθλήματα όπως: Formula Renault 2.0 Italia, Eurocup Formula Renault 2.0, Formula Renault 2.0 UK, Formula Renault 3.5 Series, GP2 Asia Series, GP2 Series και Euroseries 3000, στα οποία από 73 αγώνες όπου έλαβε μέρος αναδείχτηκε νικητής δέκα φορές.

Ο αγώνας της Adria είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 406 βαθμούς, μόλις 57 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μίλαν. Στον προηγούμενο γύρο της Superleague Formula οι διεκδικητές του τίτλου του Πρωταθλήματος δεν σημείωσαν ανταγωνιστικά αποτελέσματα, γεγονός που μείωσε ακόμη περισσότερο τις μεταξύ τους διαφορές στην βαθμολογία και εξασφάλισαν στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να παραμείνει στην μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ