SUPERLEAGUE FORMULA

Στην 4η θέση του grid o ΟΣΦΠ

ADRIA (ITA) SEPT 4-5 2010 - Eight Round of the Superleague Formula series 2010 at the Adria Raceway.
ADRIA (ITA) SEPT 4-5 2010 - Eight Round of the Superleague Formula series 2010 at the Adria Raceway. ADRIA (ITA) SEPT 4-5 2010 - EIGHT ROUND OF THE SUPERLEAGUE FORMULA SERIES 2010 AT THE ADRIA RACEWAY.

Από την τέταρτη θέση του grid θα εκκινήσει ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα της Άντρια, με τον Μπεν Χάνλεϊ να πραγματοποιεί ικανοποιητικό ντεμπούτο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ δεν επηρέασε τις πολύ καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αντικαταστάτης του Νεοζηλανδού, Μπεν Χάνλεϊ, κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετικό ντεμπούτο και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" θα εκκινήσουν στον αυριανό αγώνα από την τέταρτη θέση του grid.

Στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων ο Ολυμπιακός είχε δύσκολη κλήρωση, καθώς βρήκε στο δρόμο του τις: Ρόμα, Τότεναμ, Άντερλεχτ, Λίβερπουλ, Γαλατάσαραϊ, Ατλέντικο Μαδρίτης και Αϊτχόφεν. Ο Χάνλεϊ, όμως, γνωρίζει πολύ καλά την πίστα, λόγω του ότι κάνει δοκιμές εκεί για την Pirelli και έτσι κατάφερε να προκριθεί ως τρίτος.

Επόμενο εμπόδιο, για την ελληνική ομάδα, αποτέλεσε ο Μαχ Βίσελ της Βασιλείας, αλλά ο Χάνλεϊ για ακόμα μια φορά διακαίωσε τους ανθρώπους που τον πίστεψαν, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο.

Στον ημιτελικό, συνάντησε τον πρώην πιλότο του Ολυμπιακού,Νταβίντε Ριγκόν, με το μονοθέσιο της Άντερλεχτ, ο Ιταλός κατάφερε να βάλει "στοπ" στον πιλότο του Θρύλου.

Στην τελική φάση ο Ριγκόν αναδείχθηκε ταχύτερος των Γκουοάν Πεκίνου και Πόρτο και θα εκκινήσει από την pole position.

Μετά από το ντεμπούτο του και τον αγώνα ο Μπεν Χάνλεϊ δήλωσε:

" Είμαι ευχαριστημένος με αυτήν την απόδοση. Είχα καλή αίσθηση με το μονοθέσιο και με τα παλιά, αλλά και τα καινούρια ελαστικά, έτσι η τέταρτη θέση είναι πολύ καλή. Κάναμε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών με τα παλιά ελαστικά. Ανυπομονώ για τον αγώνα, καθώς δεν έχω τρέξει τον τελευταίο καιρό".

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ