SUPERLEAGUE FORMULA

Σούπερ Θρύλος στην Ιταλία

ADRIA (ITA) SEPT 4-5 2010 - Eight Round of the Superleague Formula series 2010 at the Adria Raceway.
ADRIA (ITA) SEPT 4-5 2010 - Eight Round of the Superleague Formula series 2010 at the Adria Raceway. ADRIA (ITA) SEPT 4-5 2010 - EIGHT ROUND OF THE SUPERLEAGUE FORMULA SERIES 2010 AT THE ADRIA RACEWAY.

Εξαιρετικός ήταν στο ντεμπούτο του με το μονοθέσιο του Ολυμπιακού, ο Μπεν Χάνλεϊ, αφού είδε τρίτος την σημαία του τερματισμού και στον πρώτο αγώνα και στον σούπερ τελικό στην πίστα "Adria International".

Ο αντικαταστάτης του άτυχου Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ, τα πήγε περίφημα καθώς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στον πρώτο αγώνα και στον τελικό.

Ο Βρετανός πιλότος ξεκίνησε θεαματικά κατακτώντας την τρίτη θέση, όμως στον δεύτερο αγώνα τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά.

Ο Μπεν Χάνλεϊ ξεκίνησε στην 13η θέση και το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει δέκατος, όμως πήρε την... ρεβάνς του στον μεγάλο τελικό.

Εκεί, ο πιλότος του Ολυμπιακού τερμάτισε στην τρίτη θέση και έτσι ανέβηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια ημέρα στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Χάρη στις καλές επιδόσεις του Μπεν Χάνλεϊ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πέμπτη θέση της συνολικής κατάταξης των αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως την πρωτιά στην βαθμολογία κατέχει η Τότεναμ.

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ