ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ

Ράλι Ντακάρ: Σκοτώθηκε 20χρονος μηχανικός μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Ράλι Ντακάρ: Σκοτώθηκε 20χρονος μηχανικός μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Η αυλαία του Ράλι Ντακάρ στιγματίστηκε από το θάνατο του 20χρονου μηχανικού, Κουεντίν Λαβαλέ, ο οποίος σκοτώθηκε όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Για μία ακόμα χρονιά ο ιστορικός αγώνας Ράλι Ντακάρ στιγματίστηκε από το θάνατο ενός ανθρώπου. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν μηχανικός της PH Sports.

Πρόκειται για τον Γάλλο μηχανικό, Κουεντίν Λαβαλέ, ενός 205 Turbo 16 που συμμετείχε στο Dakar Classic. Το όχημα που οδηγούσε ο 20χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

"Το πρωί της Παρασκευής στις 11.30 στη βοηθητική διαδρομή ένα ατύχημα συνέβη με βοηθητικό όχημα και ένα φορτηγό σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές στο 234ο χιλιόμετρο. Ο Γάλλος οδηγός του οχήματος το οποίο ανήκε στην PH Sport, Κουεντίν Λαβαλέ, απεβίωσε. Ήταν 20 ετών.

Ο Βέλγος συνοδηγός του, Μαξίμ Φρέρε τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έχει τις αισθήσεις του και θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Κουεντίν ήταν αρχιμηχανικός ενός 205 Turbo 16 που συμμετείχε στο Dakar Classic" αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

TAGS ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ