SUPERLEAGUE FORMULA

Ψάχνει χορηγό ο Ντριφτ

Ψάχνει χορηγό ο Ντριφτ

Ο Κρις βαν ντερ Ντριφτ, ο πιλότος που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε επιτυχίες πέρυσι αναζητά χορηγό, ώστε να συνεχίσει και στο επόμενο πρωτάθλημα με το "ερυθρόλευκο" μονοθέσιο.

Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι ο Ολλανδός πιλότος του Ολυμπιακού έχει αγαπήσει την ελληνική ομάδα. Εξάλλου και ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο facebook έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει και του χρόνου με τον Ολυμπιακό.

Κάτι που είχε δηλώσει και στο Sport24.gr μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Επιθυμία και των ανθρώπων της GU Racing, όπου ανήκει ο Ολυμπιακός είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Ντριφτ.

Μάλιστα, ο Γκούντερ (αφεντικό της GU racing) θέλει στον Ολυμπιακό τον Ντιφτ, καθώς πιστεύει ότι αν δεν είχε τραυματιστεί στο Μπραντς Χατς ο Ντριφτ θα είχε πάρει το πρωτάθλημα η ελληνική ομάδα και όχι η Άντερλεχτ.

Ένα άλλο γεγονός που έκανε τον Ντριφτ να δεθεί συναισθηματικά με τους "ερυθρόλευκους" είναι η στήριξη των φίλων της ομάδας που του έδειξαν, ο διάστημα όπου ανάρρωνε.

Στο σπορ της Super League Formula, οι πιλότοι μπορούν να δηλωθούν και την τελευταία στιγμή από τις συμμετέχουσες ομάδες. Φυσικά, αν ο Ντριφτ βρει τους απαραίτητους πόρους τότε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό θα είναι γεγονός.

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ