SUPERLEAGUE FORMULA

Ώρα τίτλου για Ολυμπιακό

Ώρα τίτλου για Ολυμπιακό

Στην πίστας της Ναβάρα, ο Ολυμπιακός καλείται να ολοκληρώσει την καταπληκτική φετινή χρονιά, με μια ονειρική νίκη που θα τον αναδείξει πρωταθλητή.

Με τον Κρις Φαν ντερ Ντριφτ να οδηγεί το ερυθρόλευκο μονοθέσιο εκ του ασφαλούς από το ένα βάθρο στο άλλο ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα φιγούραρε στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Στο Μπραντς Χατς, όμως, το ατύχημα του πιλότου του Ολυμπιακού που συγκλόνισε τον κόσμο, δεν επέτρεψε στον Ντριφτ να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή. Πλέον, ο ίδιος όχι μόνο στέκεται στα πόδια του, αλλά είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο ίδιος ήθελε να κλείσει την φετινή επιτυχημένη του χρονιά με το ερυθρόλευκο μονοθέσιο, ωστόσο, ο αντικαταστάτης του, Μπεν Χάνλεί είχε δηλωθεί από την GU Racing, ομάδα που έχει υπό την σκέπη της την ελληνική ομάδα και έτσι ο Ολλανδός θα τρέξει για την Γαλατάσαράι.

Ο ίδιος δηλώνει μέσω της σελίδας του στο facebook : " Ο Βαν ντερ Ντριφτ επέστρεψε! Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα οδηγήσω στη Ναβάρα της Ισπανίας για τον τελευταίο αγώνα της Superleague Formula. Αν και δυστυχώς για τους φίλους του Ολυμπιακού δεν θα οδηγήσω για το ερυθρόλευκο χρώμα του Ολυμπιακού, όχι επειδή δεν το ήθελα, αλλά επειδή ο αντικαταστάτης μου είχε δηλωθεί".

Μαζί με τον Ολυμπιακό για την πρώτη θέση θα παλέψουν ακόμα τρεις ομάδες. Ο Ντάβιντε Ριγκόν της Άντερλεχτ διατηρεί το προβάδισμα στην βαθμολογία με 635 βαθμούς, ωστόσο ο Μαξ Βίσελ της Βασιλείας καραδοκεί στην δεύτερη θέση με μόλις 7 βαθμούς διαφορά. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται ισόβαθμοι (616) οι Γκρεγκ Ντόλμπι της Τότεναμ και Μπεν Χάνλεϊ του Ολυμπιακού.

Το Sport24.gr θα βρίσκεται στην Παμπλόνα, στην πίστα της Ναβάρα και θα σας μεταφέρει την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου.

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ