FORMULA 1

Ο Βάλτερι Μπότας στην Alfa Romeo, έτοιμη η μετακόμιση του Τζορτζ Ράσελ στη Mercedes

O Βάλτερι Μπότας
O Βάλτερι Μπότας AP

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Βάλτερι Μπότας και η Mercedes είναι έτοιμη να καλύψει τη θέση του με τον Τζορτζ Ράσελ.

Μετά από πέντε χρόνια στη Mercedes, ο Βάλτερι Μπότας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Φινλανδός οδηγός έδωσε τα χέρια με την Alfa Romeo, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και άνοιξε έτσι μια θέση στην νυν ομάδα του, την οποία θα καλύψει ο Τζορτζ Ράσελ της Williams.

"Στο τέλος του 2021 ο Βάλτερι Μπότας θα αποχαιρετήσει την ομάδα μετά από πέντε επιτυχημένες χρονιές. Θα αποχαιρετήσουμε έναν καταπληκτικό συνάδελφο, καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την Alfa Romeo" ήταν τα λόγια της Mercedes, με τον 32χρονο οδηγό να μετράει 170 αγώνες, εννέα νίκες, 63 podiums, 17 pole positions και 17 ταχύτερους γύρους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα σας ενημερώσω ότι θα ενταχθώ στην Alfa Romeo από το 2022. Είναι ένα νέο και ενθουσιώδες πρότζεκτ για εμένα, ανυπομονώ να φτάσουμε μαζί στην κορυφή. Θα δώσω τις γνώσεις και την ταχύτητά μου για ένα λαμπερό μέλλον με αυτή την ομάδα που έχει εντυπωσιακή ιστορία στο motorsport" ήταν οι κουβέντες του Μπότας.

TAGS FORMULA 1 ΒΑΛΤΕΡΙ ΜΠΟΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ