Ο Λορένθο πληρώνει τα εισιτήρια των fans του!

Ο Χόρχε Λορένθο πήρε μια γενναιόδωρη απόφαση και με προσωπικά έξοδα του θα βοηθήσει τους οπαδούς του να
Η οικονομική κρίση έχει αντίκτυπο και στη διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων. Οι τιμές δεν πέφτουν και έτσι οι κερκίδες δεν γέμισαν φέτος σε Ιταλία και Ισπανία.
Έτσι, ο Χόρχε Λορένθο αποφάσισε να διευκολύνει τους φανατικότερους οπαδούς του, δηλαδή τα μέλη του fan club του, καλύπτοντας το 60% του εισιτήριου για το Grand Prix της Βαλένθια.
Στο φινάλε της σεζόν, την 11η Νοεμβρίου, ο οδηγός από τη Μαγιόρκα ελπίζει πως θα στεφθεί για δεύτερη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής.
Οι οπαδοί του θα βάλουν λογικά από την τσέπη τους περίπου 30 ευρώ με στόχο να γεμίσουν την κερκίδα “Azul Oeste” και να βρεθούν κοντά στον αγαπημένο οδηγό τους.
Οι οδηγοί του MotoGP έχουν στενή σχέση με τους οπαδούς τους. Παλιότερα ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε εγκαταστήσει πλαστική πισίνα στο Μουτζέλο, προκειμένου να δροσιστούν και να υποφέρουν τη ζέστη.
Ο Λορένθο και οι υπόλοιποι αστέρες του MotoGP θα αγωνιστούν στην Ιαπωνία την Κυριακή (14/10).