FORMULA 1

Ο ιππότης Αλόνσο, η πανέμορφη Άντρεα και η σπάνια Ferrari

Alpine driver Fernando Alonso of Spain listens to questions of journalists during interviews ahead of the Austrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Thursday, July 7, 2022. The Austrian F1 Grand Prix will be held on Sunday July 10, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Fernando Alonso, Alpine F1 AP

Ο Φερνάντο Αλόνσο “απάτησε” για ένα βράδυ την Alpine με την LaFerrari του, συνοδεία της καλής του.

Μετά από έναν πολύ καλό αγώνα και αφού έφερε την Alpine του στην 6η θέση του GP Γαλλίας, ο Φερνάντο Αλόνσο είπε να το γιορτάσει το ίδιο βράδυ, αλλά όχι με κάποια “ταπεινή” Alpine A110S.

Με την πίστα του Πολ Ρικάρ να βρίσκεται μόλις δύο ώρες από το Πριγκιπάτο του Μονακό, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ισπανό να “συνευρεθεί” με μια από τις μεγάλες του αγάπες: την σπάνια LaFerrari του.

΄Όχι μόνος του, αλλά με την σχέση του, την καλλονή Άντρεα Σλάγκερ, η οποία είναι παρουσιάστρια της Formula 1 στην αυστριακή τηλεόραση.

Ο Αλόνσο, όπως βλέπουμε και στο παρακάτω tweet, ήταν πραγματικός ιππότης βοηθώντας την καλή του να μπει στο κάθισμα και κλείνοντας την πόρτα της LaFerrari. Θυμίζουμε πως η LaFerrari του Αλόνσο δεν είναι απλώς μία από τις 499 που έχουν πουληθεί παγκοσμίως, αλλά και μία από τις μόλις τρεις που υπάρχουν με το εξαιρετικά σπάνιο μαύρο ματ χρώμα "Nero DS Opaco".

TAGS FORMULA 1 ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ